28 days to activate

Discussion in 'Windows 7' started by throbber, Aug 9, 2009.

  1. throbber

    throbber MDL Addicted

    Mar 13, 2008
    585
    32
    30
    installed win7 rtm activated with the leaked key.
    the bios has been modded two slic 2.1....now two weeks after iv got the message "you have 28 days to activate"
    has the key been blacked.
     
  2. arrows

    arrows MDL Member

    Jul 29, 2009
    111
    11
    10
    If you type it in Black ? yes
     
  3. Aviator747

    Aviator747 MDL Novice

    Feb 16, 2009
    30
    1
    0
    Working fine here. I used a hp slp, 2.1 slic and the Lenovo key.
     
  4. Lenmaer

    Lenmaer MDL Addicted

    Jul 3, 2009
    579
    3
    30
    Same here with a Dell slp, 2.1 slic and the Lenovo key.
     
  5. greyaburton

    greyaburton MDL Addicted

    Mar 8, 2009
    557
    54
    30
    i just checked mine(mines not a dell though) and it said the same and was activated before.however i have been tinkering around with it.i installed the updates posted here and found a couple of them didnt mix well.the 123456 new version(i think thats what it was)plus the last one.so i removed those two.so maybe that had something to do with it.so i ran the same act*vator again(just a few minutes ago)and now am fully activated again.hope this helps,have a good one.
     
  6. throbber

    throbber MDL Addicted

    Mar 13, 2008
    585
    32
    30
    #6 throbber, Aug 9, 2009
    Last edited: Aug 9, 2009
    (OP)
    used DELL Certificate + DELL 2.1 slic.
    so theres no leaked key yet??
    if all else fails ill keep rearmin

    @greyaburton.....whats the other update number ??
     
  7. 69218

    69218 MDL Member

    Apr 30, 2009
    109
    31
    10
    So lenovo key is blacklisted.

    My system lost activation too, 20minutes ago :D
    2.1 dell combo + lenovo key
     
  8. throbber

    throbber MDL Addicted

    Mar 13, 2008
    585
    32
    30
    lol......hear we go
     
  9. mack

    mack MDL Novice

    Jul 29, 2009
    30
    0
    0
    all fine here, modded slic 2.1 bios + lenovo key + dell cert
     
  10. RCOO

    RCOO MDL Senior Member

    Jan 15, 2009
    480
    8
    10
    Mine is still activated. Used Hazard's and Orbit's activator...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. kwapster

    kwapster MDL Novice

    Jul 22, 2009
    11
    0
    0
    fine here too
     
  12. wasserkool

    wasserkool MDL Novice

    Aug 6, 2009
    28
    0
    0
    Oh noes...what can we do now? Disable Windows Update?

    FVK YOU M$
     
  13. Lenmaer

    Lenmaer MDL Addicted

    Jul 3, 2009
    579
    3
    30
    #13 Lenmaer, Aug 9, 2009
    Last edited: Aug 9, 2009
    There is no update on winupdate right now, at least not patch updates, only minor not windows ones.
     
  14. Xeno

    Xeno MDL Novice

    Aug 1, 2009
    28
    0
    0
    God damn people, relax.
    I just updated it right now and it works perfectly.
    SLIC 2.1 with that dumb OEM key and it works flawlessly
    Stop spreading bull around. Relax, install your updates while you can and enjoy your free WIN 7 :)

    Cheers.
    Another OEM key should be leaking out by the end of the month. Enjoy!
     
  15. war11ck

    war11ck MDL Novice

    Jul 30, 2009
    10
    0
    0
    I just activate windows with SLIC 2.1 moded and it worked fine :)
     
  16. greyaburton

    greyaburton MDL Addicted

    Mar 8, 2009
    557
    54
    30
    sorry for taking so long.my neighbour was bugging me for something.and had to find it.when i removed these two updates that were posted here,kb123456v2 and kb974179 seemed that some issues i was having was fixed,however all the others i used seem to be okay.not saying everyone has this problem but made a difference on mine.
     
  17. maorosh

    maorosh MDL Junior Member

    Aug 1, 2009
    62
    0
    0
    #18 maorosh, Aug 9, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  18. throbber

    throbber MDL Addicted

    Mar 13, 2008
    585
    32
    30
    thx m8
    nice to have some feed back from sombody over 5 years old
     
  19. greyaburton

    greyaburton MDL Addicted

    Mar 8, 2009
    557
    54
    30
    since you already had it working right,something may have messed it up between then and now.another option may be to try system restore and restore it back to when it was working right?just a sugestion to try if nothing else works.have a good one.