7Loader 1.5 problem

Discussion in 'Windows 7' started by vash9, Aug 23, 2009.

  1. vash9

    vash9 MDL Novice

    Aug 23, 2009
    22
    1
    0
    #1 vash9, Aug 23, 2009
    Last edited: Aug 23, 2009
    First and foremost, even if it hasn't worked for me yet, i would like to thank Orbit30 and Hazar for the Loader. Appreciate your hard work.

    Okay, now going into the problem.

    First, i have an eMachines computer.
    I turn off the UAC and such.
    Reboot my computer.
    THEN, i proceed to click the eMachines since i don't have SLIC 2.1.
    THEN, i click the Install 7Loader button.
    (am i skipping/missing a step to do?)

    First, it seems like it's perfect. That it's going to install. I get the message that claims that my OS is Activated. It then proceeds to reboot. Excited, i wait for my computer to boot back up. But then, to my demise, my computer has crashed back to it's factory OEM settings where my computer and files are completely gone and having to start back from scratch.

    am i doing something wrong?

    i always wanted to try to mod my bios to SLIC 2.1, but i lack the intelligence to mod my bios, so emulating it is the closest thing with the loader i can do.
     
  2. Reign_Of_Freedom

    Reign_Of_Freedom MDL Expert

    Aug 1, 2009
    1,263
    447
    60
    Lol just because you have zero confidence in modding your BIOS does not mean you can't let one of us mod it for you.:D
     
  3. vash9

    vash9 MDL Novice

    Aug 23, 2009
    22
    1
    0
    Yeah, pretty much. I have zero confidence in modding the bios and from what i'm reading just about in every Windows 7 activation topic, modding the Bios to SLIC 2.1 is the most simplest way to activated Windows 7.

    For god's sake, i can't even get a GUI to work perfectly lol.

    Who would mod my bios for me? i'm sorry, very new to the forum.
     
  4. Hazar

    Hazar MDL Guru

    Jul 29, 2009
    2,523
    452
    90
    Hmm, ask around and look in a thread that does BIOS mods for your MB, like phoenix etc. Hope this helps. Once you've done that you can select 2.1 in BIOS
     
  5. vash9

    vash9 MDL Novice

    Aug 23, 2009
    22
    1
    0
    Oh man, i hope so. i'm looking up my motherboard info right now. i just ran into the topic.

    thanks for the heads up Hazar. and thanks for your activator!
     
  6. Reign_Of_Freedom

    Reign_Of_Freedom MDL Expert

    Aug 1, 2009
    1,263
    447
    60
    #7 Reign_Of_Freedom, Aug 23, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  7. vash9

    vash9 MDL Novice

    Aug 23, 2009
    22
    1
    0
    oh what the, i posted it in the Award request forum. i knew that Phoenix owned AMI and Award or they're combined or whatnot, but i didn't know to put it in the Phoenix section. thanks!
     
  8. kaos420

    kaos420 MDL Senior Member

    Jul 30, 2009
    269
    12
    10
    what emachine you have? I have 1161-07 and it worked perfect for me...But i got rid of the recovery partition the day i took mine out the box. as i cleaned drive bare. Then reformatted.
     
  9. jess_

    jess_ MDL Member

    Sep 3, 2008
    125
    0
    10
    #10 jess_, Aug 23, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  10. vash9

    vash9 MDL Novice

    Aug 23, 2009
    22
    1
    0
    @kaos4200, i still have my Recovery partition. what part does it play in the Windows 7 Activation?

    @jess, thanks for that. i will definitely try that out today. I can run it on my eMachines right?