7Loader...it just ain't workin for me

Discussion in 'Windows 7' started by corrupshun, Oct 29, 2009.

  1. corrupshun

    corrupshun MDL Novice

    Oct 29, 2009
    2
    0
    0
    I got me a AOpen motherboard (if it really matters)
    Installed windows 7 build 7600 (all in one-does this matter?)
    Probably installed windows 7 5 times because 7loader breaks my comp..
    But this time I didn't click the oem branding button but just installed 7loader.
    This was the first time i deactivated uac and when it rebooted it did not freeze right after the bios. It completley loaded.
    I go on 7loader and it says i installed it but when I click activation status it says i got 29 days grace period.
    Please help!!
    -Aus
     
  2. billy

    billy MDL Novice

    Oct 22, 2009
    13
    0
    0
    You should try vista7 slic ldr. Activation is guaranted. Post your result in the current thread.:D
     
  3. corrupshun

    corrupshun MDL Novice

    Oct 29, 2009
    2
    0
    0
    s**t nigga
    it worked
    thank u verryyy much!! :))))
     
  4. billy

    billy MDL Novice

    Oct 22, 2009
    13
    0
    0
    So, you should post thank to omdhar and not me.
     
  5. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    303
    90
    If that loader starts to fail because of MS in the future try Daz's new loader. He added a lot of new things to the 1.7.2 edition for security that makes it very hard to detect because of the nature of what it is.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...