A problem I've faced

Discussion in 'Windows 7' started by Ra1d, Nov 22, 2009.

  1. Ra1d

    Ra1d MDL Novice

    Aug 26, 2009
    31
    0
    0
    #1 Ra1d, Nov 22, 2009
    Last edited: Nov 22, 2009
    Ok so first of all I'm using Windows 7 Ultimate
    My Bios is : Award Software International, Inc. F7

    A problem I've faced is : in September I installed windows 7 Ultiamte,downloaded one of the Loaders in here,and the loader worked fine and activated my windows,I don't know the thread where i found the loader but i know it's name "w7lxe-v10",so the Windows was activated till like 5 hours ago,it said my copy of windows was not genuine,so i thought ok I'll run the loader again,which required to reboot my comp,but when my computer loaded the black screen where it says "Boot from CD/DVD" it just stuck there and didn't load my windows for some reason,the only thing that solved my problem was windows reinstallation,so i did it,and now I'm asking is there a loader which will work and will not cause any problems like the one i had ?

    And does any1 know what might have caused that to happen ?
     
  2. Calistoga

    Calistoga MDL Senior Member

    Jul 25, 2009
    420
    198
    10
    #2 Calistoga, Nov 22, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Try this one mate :)
     
  3. psyko12

    psyko12 MDL Novice

    Aug 15, 2007
    28
    0
    0
    Well Microsoft got busy with fighting off software based loaders, maybe you got it via windows updates... I think some windows defender updates deactivates loaders or some of em, try the one he linked it's currently evolving so M$ will have a hard time to deactivate it, hopefully, well the best so far is hard mod, edited BIOS :D
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Ra1d

    Ra1d MDL Novice

    Aug 26, 2009
    31
    0
    0
    Just tried that Loader and had to reinstall again,same problem.