Acer aspire 5050 W7 with wow 7.0.1

Discussion in 'Windows 7' started by Sauron35, Nov 4, 2009.

  1. Sauron35

    Sauron35 MDL Novice

    Apr 18, 2009
    4
    0
    0
    Hello people, i'm triying to activate windows 7 with wow 7.0.1 but i dont have any satisfactory result. I tried before to use another loaders but when i see the letters starting windows it's freeze.

    I install wow but it's doesnt work. I follow the steps, extract at the boot drive, install it, write at prompt the commands but all is equal, at least with wow i dont need to reinstall w7.

    Anyone have an idea? I tryed to find but you have hundred of post and pages and find something it's really difficult. Oh and you know if it's better to flash the bios for activate it? I search for any bios mod for this computer and i see that one man ask for it but i didn't find the answer.

    Thanks for your help :)
     
  2. secr9tos

    secr9tos MDL Addicted

    Jul 28, 2009
    999
    133
    30
    #2 secr9tos, Nov 4, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  3. Sauron35

    Sauron35 MDL Novice

    Apr 18, 2009
    4
    0
    0
    Yes and it was getting freeze at statup, at "Starting Windows"
     
  4. Hazar

    Hazar MDL Guru

    Jul 29, 2009
    2,523
    452
    90
    Try RemoveWAT
     
  5. Sauron35

    Sauron35 MDL Novice

    Apr 18, 2009
    4
    0
    0
    Ok i need reinstall it, when i finish i advice you xD
     
  6. Sauron35

    Sauron35 MDL Novice

    Apr 18, 2009
    4
    0
    0
    Yeahhh it works!! thank you for all!