Activating on a GA-EX58-UD5 board

Discussion in 'Windows Vista' started by synth, Jul 24, 2009.

  1. synth

    synth MDL Novice

    Jul 24, 2009
    7
    0
    0
    Hi Guys


    I just bought this board a week ago and will be putting it together tomorrow but I just wanted to make sure that I can get a 64-bit vista working.

    I need help on what I will need to do since this is my first time trying to activate on these new boards that give you bios troubles.


    I dont need step by step instructions but rather what SLIC I will need to use + WOW etc...

    if there is another thread for getting this board working then just point me there


    thanks
     
  2. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    489
    180
    #2 911medic, Jul 24, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. synth

    synth MDL Novice

    Jul 24, 2009
    7
    0
    0
    #3 synth, Jul 24, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    (OP)
  4. DivideX0

    DivideX0 MDL Novice

    Jan 12, 2009
    19
    0
    0
    No need for wow just flash the bios with the slic modded bios
     
  5. tuxshazer

    tuxshazer MDL Novice

    Dec 12, 2008
    17
    30
    0
    #5 tuxshazer, Jul 29, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. irondick

    irondick MDL Novice

    May 24, 2010
    11
    0
    0
    I need help. BIOS GB EX58-UD5 F13(full) slic 2.1 GB, cert GB, SSV3 AwardTool 1.52. I'm using update BIOS by DOS mode, Win mode & Q-Flash. Start BIOS menu ok loading options default ok->F10 restart ok-> del-> now my BIOS settings-> F10-> RESTART-> start ok-> loaded Startup Screen BIOS F13-> loaded The POST Screen -> Intel RAID -> and RESTART COMPUTER! No boot system and any HDD, USB BOOT. Return to mod BIOS F12 ssv3 & all ok. This BIOS GB EX58-UD5 F13 protected?
     
  7. sdmkx

    sdmkx MDL Novice

    Jul 31, 2009
    7
    0
    0
    I have exactly same problem (