Activation does not work any more Slic Bios.

Discussion in 'Windows Vista' started by millencolin, Mar 19, 2008.

  1. millencolin

    millencolin MDL Novice

    Feb 28, 2008
    5
    0
    0
    hi i had after many attempts vista activated using modified bios.

    now i have since reinstalled vista and cant activate it any more.

    i use the ASUS Vista Ultimate CD key but not activating.

    so basicly at the moment the situation is modified bios and a clean install of vista and still not activated,

    am i missing a process ie installing certificaes or anything like that.
    sorry i dont mean to sound stupid but when i got it activated before(note this is the same pc just reformated) i used and tried so many things that i lost track how it was activated exactly (besides the obviuos bios update)

    hope some one can help.
    Al
     
  2. RACERPRO

    RACERPRO MDL Senior Member

    Feb 13, 2008
    301
    11
    10
    Install Vista any version.
    Install Key OEM. (need OEM key)
    Install Certificate that correspond your bios SLIC. (need certificate)

    For key OEM - slmgr.vbs -ipk your OEM key here in caps lock on
    For certificate - slmgr.vbs -ilc c:\asus.xrm-ms (example of asus certificate in c:\)

    All in command promt in administrator mode.
     
  3. throbber

    throbber MDL Addicted

    Mar 13, 2008
    580
    32
    30
    not wanting to hyjack this thread but it will save me opening another subject. is that the order to do it??

    do you use a key to install, or install with out a key??
     
  4. spindiggy

    spindiggy MDL Novice

    Mar 19, 2008
    2
    0
    0
    Hello,

    This method won't work unless you remove 2 of the updates. SP1 also incorporates changes to stop this as well. I had tried most of them but it was mostly a waste of time as none of the fake keys pass the activation. An OEM crack with a key only works for one pc if you can get it to work.

    I've had no luck. Maybe you will.
    Spin
     
  5. millencolin

    millencolin MDL Novice

    Feb 28, 2008
    5
    0
    0
    hey i did what you said and worked now installin updates inc sp1 hopefully it will work still.

    my problem is the certificate i didnt install that this time round,

    once i installed it whola.

    thanks mate.
    Al :D