Activation period has ended

Discussion in 'Windows 7' started by Evgeniy, Jun 3, 2011.

  1. Evgeniy

    Evgeniy MDL Member

    Apr 23, 2010
    173
    10
    10
    Hello,

    i got deactivated cause i switched boards.

    i used windows loader to clean activation after that i used WAT fix to remove genuine but it didnt work.

    Now im on a "Activation period has ended" message when entering windows.

    What should i do?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. Evgeniy

    Evgeniy MDL Member

    Apr 23, 2010
    173
    10
    10
    HMMMMMMM i ran WAT fix 2 times after i unistalled loader.

    I had hard mod on other board.

    What should i do now?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. UVAIS

    UVAIS MDL Expert

    Mar 17, 2011
    1,333
    1,886
    60
    First: Uninstall Loader (Use latest)
    Second: Run Wat Fix
    Third : Install latest loader : (For links see my sign)
    4th : Enjoy Activation:eek:

    Cheers
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Evgeniy

    Evgeniy MDL Member

    Apr 23, 2010
    173
    10
    10
    OK but can i install hardmod instead and run validation.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. Evgeniy

    Evgeniy MDL Member

    Apr 23, 2010
    173
    10
    10
    Yes but im still waiting guys on other part of forum to compile me a dell one.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. Evgeniy

    Evgeniy MDL Member

    Apr 23, 2010
    173
    10
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. Evgeniy

    Evgeniy MDL Member

    Apr 23, 2010
    173
    10
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...