Am i doing it right with the best method?

Discussion in 'Windows 7' started by baskinghobo, Aug 2, 2009.

  1. baskinghobo

    baskinghobo MDL Junior Member

    Dec 11, 2008
    54
    0
    0
    #1 baskinghobo, Aug 2, 2009
    Last edited: Aug 2, 2009
  2. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    492
    180
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. rennya

    rennya MDL Novice

    Dec 5, 2007
    39
    2
    0
    Qflash flashing method (pressing 'End' button during POST) is just as good as flashing with a DOS boot floppy disk. More convenient too.
     
  4. baskinghobo

    baskinghobo MDL Junior Member

    Dec 11, 2008
    54
    0
    0
    How can i flash from DOS?
     
  5. haley

    haley MDL Novice

    Aug 1, 2009
    14
    0
    0
    #5 haley, Aug 2, 2009
    Last edited: Aug 2, 2009
    ssv3 is just the method the slic table was inserted into the bios you downloaded it has no other significance

    flashing from dos requires a floppy drive and making a boot disc
     
  6. baskinghobo

    baskinghobo MDL Junior Member

    Dec 11, 2008
    54
    0
    0
    Ok, thanks. Is there any tutorial on how to do this?
     
  7. whitehat2009

    whitehat2009 MDL Member

    Aug 1, 2009
    163
    2
    10
    Latest word on the street is that the Lenovo 22TKD OEM key is going to be blocked soon...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. Aradria

    Aradria MDL Novice

    Apr 23, 2009
    37
    0
    0
    #10 Aradria, Aug 2, 2009
    Last edited: Aug 2, 2009
    Nothing wrong with using QFlash.

    (or that should read... there's nothing around to suggest Qflash is any worse)
     
  9. baskinghobo

    baskinghobo MDL Junior Member

    Dec 11, 2008
    54
    0
    0
  10. haley

    haley MDL Novice

    Aug 1, 2009
    14
    0
    0
    i used qflash i dont see a reason to take extra steps. the only thing I dont trust is flashing from in windows
     
  11. baskinghobo

    baskinghobo MDL Junior Member

    Dec 11, 2008
    54
    0
    0
    Ok thanks for your help
     
  12. JFMuggs

    JFMuggs MDL Member

    Jan 13, 2009
    181
    1
    10
    Really?!? We hadn't heard that around here. :rolleyes:
     
  13. shaumux

    shaumux MDL Junior Member

    Jul 12, 2009
    62
    1
    0
    Well i used qflash on one PC with gigabyte mobo and and EZ flash(Asus equivalent of q-flash) on another with asus mobo and both are working great.