Anyone activated Samsung x460?

Discussion in 'Windows 7' started by Raain, Feb 7, 2010.

  1. Raain

    Raain MDL Novice

    Sep 10, 2009
    12
    0
    0
  2. Raain

    Raain MDL Novice

    Sep 10, 2009
    12
    0
    0
    never mind i got it to work now, seems that the certificate i got on one of the threads was an old one? i found a new one in here and it has worked perfect!

    Thanks.
     
  3. miles267

    miles267 MDL Novice

    Feb 22, 2010
    1
    0
    0
    Can you please link me to the Samsung cert? Am trying to activate a Samsung N130 netbook. Thank you.
     
  4. FreeStyler

    FreeStyler MDL Guru

    Jun 23, 2007
    3,502
    3,611
    120
  5. Igg7

    Igg7 MDL Novice

    Feb 27, 2010
    8
    0
    0
    Where did you get BIOS with SLIC 2.1? The latest one is "WIN_X460_06LY03LZ.exe", version "05LY.M025.20090411.JIP" has SLIC 2.0. The notebook model is X460-44P.
     
  6. Raain

    Raain MDL Novice

    Sep 10, 2009
    12
    0
    0
    Sorry for bumping old thread, yes the 06ly adds slic 2.1 :biggrin:
     
  7. Igg7

    Igg7 MDL Novice

    Feb 27, 2010
    8
    0
    0
    Hmmm... That's strange, because I've installed "WIN_X460_06LY03LZ.exe" and have SLIC 2.0 still. The interesting thing is that the file called "..06LY.." but the BIOS version is "05LY...". Do you have the same? My be the BIOS updater checks my notebook somehow and do not do anything.
     
  8. Igg7

    Igg7 MDL Novice

    Feb 27, 2010
    8
    0
    0
    Yes, that exactly what I did. I've downloaded the file ("WIN_X460_06LY03LZ.exe"), executed it from Admin account, it did the update and when I'm checking the BIOS version with any diagnistic programs I see it as "05LY.M025.20090411.JIP". My previous BIOS was version 03 I think so it did the update. Strange.
     
  9. Raain

    Raain MDL Novice

    Sep 10, 2009
    12
    0
    0
    Have you tried doing it again? If you do does it tell you it cannot continue as your bios is newer than the one available? thats what happens when i try to do it again.

    very very strange, my old bios was what you have now 05 but this file looks like it will update from 03-06 if the file naming is anything to go by.

    When you updated your bios did you go in to the bios settings and default everything after the install of the new bios?