Asus K75VJ WINDOWS 7 Flash tool needed

Discussion in 'BIOS Mods' started by Evgeniy, May 31, 2013.

  1. Evgeniy

    Evgeniy MDL Member

    Apr 23, 2010
    173
    10
    10
    Hello someone have windows 7 flash tool?

    Asus has only windows 8 on site.

    Asus k75vj windows 7 64 pro
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. LatinMcG

    LatinMcG Bios Borker

    Feb 27, 2011
    5,269
    1,422
    180
    click others and it shows bios tools. win flash.. should work.

    the recovery keys is ctrl Home (danger dont play with recovery. i bricked a 1 yr old asus X53C doing the ctrl home.. do it from bios better-> ).. in bios u can usually start the asus flash utility with usb holding the bios file.. flash.. done
     
  3. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,215
    14,778
    340
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Evgeniy

    Evgeniy MDL Member

    Apr 23, 2010
    173
    10
    10
    #4 Evgeniy, Jun 1, 2013
    Last edited: Jun 1, 2013
    (OP)
    We have another problem now.

    I flashed it yesterday from bios to latest offical rom.

    (flashtool that is on the site is specific for windows 8 64 bit && if you install it on 7 says "not an asus computer".)

    And it booted to windows crashed and now its bricked.

    Is CTRL + HOME bios recovery intiator and what is the filename that should exist on the usb drive.

    That is the 3. pc in my life that i bricked after at least 1000 i flashed (its my job).

    And by murphys law its my friends.

    Please help.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. LatinMcG

    LatinMcG Bios Borker

    Feb 27, 2011
    5,269
    1,422
    180
    Recovery filenames are:
    EFI\ASUS\K45VM.bin
    K45VM.bin
    EFI\ASUS\K95VJ.BIN
     
  6. Evgeniy

    Evgeniy MDL Member

    Apr 23, 2010
    173
    10
    10
    Apparently bios is not fully bricked never seen this in my life.

    I removed RAM >> turn on and off >> reattached the ram >> BOOT OK!

    After restart bootloop. Faulty board for sure.

    RMA !!!!

    Thx guys.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...