Asus M70

Discussion in 'Windows 7' started by MrBeer, Jul 31, 2009.

  1. MrBeer

    MrBeer MDL Member

    May 23, 2007
    152
    4
    10
    Do anyone have This notebook (asus M70vm ) Been trying for 3 days to get the slic 2.1 to work on this computer tryed bell and hp slic mod my self and even moders here. Anyone have any ideas hot to fix this problem but vista on 2.0 with asus slic 2.0 worked first time.

    Thanks

    MrBeer
     
  2. MrBeer

    MrBeer MDL Member

    May 23, 2007
    152
    4
    10
    slmgr.vbs -ato

    it says Product actication failed
     
  3. MerolaC

    MerolaC MDL Junior Member

    Feb 12, 2009
    62
    0
    0
  4. MrBeer

    MrBeer MDL Member

    May 23, 2007
    152
    4
    10
    #5 MrBeer, Jul 31, 2009
    Last edited: Jul 31, 2009
    (OP)
    Same thing again i don;t know why this laptop is so hard to do but vista works fine on 2.0 even did a format on windows7
     
  5. MerolaC

    MerolaC MDL Junior Member

    Feb 12, 2009
    62
    0
    0
  6. MrBeer

    MrBeer MDL Member

    May 23, 2007
    152
    4
    10
    no good didn;t work Fuc**** what is up with this!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  7. MerolaC

    MerolaC MDL Junior Member

    Feb 12, 2009
    62
    0
    0
    Now, i really don't know whats happening.

    Hope some one else can help you.


    Bye, MerolaC
     
  8. Flo5k5

    Flo5k5 MDL Novice

    May 1, 2009
    2
    0
    0
    Hi, i have an asus m70vm. I tried to mod my bios but it seems i have the same problem. I doesn't have the RTM to test if activation works but i can see with RW everything that the slic is still 2.0 after the flash but in oem id i can see HP and in everest too. I will try with an older bios revision (i used the latest : 210).
     
  9. steve72

    steve72 MDL Novice

    Jul 29, 2009
    1
    0
    0
    I tries to modify my X50SR bios to SLIC 2.1
    I haven't managed to get it to work.

    It looks ok in RW-Everything but it won't activate.

    Softmodding with the same SLIC2.1 will activate win7.
    Weird. Will use the softmod for now.
     
  10. MrBeer

    MrBeer MDL Member

    May 23, 2007
    152
    4
    10
    think that we should have a sticky on trouble with slic 2.1.

    Any coders here know how to fix this problem or why this is happening.

    thanks
     
  11. Tank878

    Tank878 MDL Novice

    Jul 29, 2009
    25
    0
    0
    I feel your pain brother. I've tried ~8 bios combinations for my asus m51va and still no activation! :(
     
  12. MrBeer

    MrBeer MDL Member

    May 23, 2007
    152
    4
    10
    No go

    going to install vista and see it it works
    I know how to do bios editing got 4 computers here all work but this asus M70vm.

    been done about 20 bios flash trying didn;t thing all got same erors.
     
  13. MerolaC

    MerolaC MDL Junior Member

    Feb 12, 2009
    62
    0
    0
    I know your frustration.

    Just try the last bios i've posted.


    Bye, MerolaC
     
  14. MrBeer

    MrBeer MDL Member

    May 23, 2007
    152
    4
    10
    no go

    on this one
     
  15. MrBeer

    MrBeer MDL Member

    May 23, 2007
    152
    4
    10
    going to watch a movie and drink a beer will try later to get it working
     
  16. MerolaC

    MerolaC MDL Junior Member

    Feb 12, 2009
    62
    0
    0
    Haha, ok man.
    I did my best. :( Sorry
    I hope someone else help you.

    Cheers.

    Bye, MerolaC
     
  17. cwm50vmb2

    cwm50vmb2 MDL Novice

    Oct 1, 2009
    1
    0
    0