Asus P5K-E 1202 modded bios - Setup settings not saved

Discussion in 'Windows Vista' started by aralos1999, Oct 19, 2008.

  1. aralos1999

    aralos1999 MDL Novice

    May 20, 2007
    26
    11
    0
    Hi,

    My motherboard is ASUS P5K-E/WiFi-AP, I flashed using afudos with the latest 1202 modded bios version. On every reboot thereafter, I was asked to press F1 to re-run setup again and again. Try flashing the bios again using ezflash came back with an invalid boot block error. I ended up going back to 1013 modded version and all is well. Any idea whats going on? I really to like to update to version 1202.

    Thanks in advance.
     
  2. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    492
    180
    Use the afudos again, clear cmos, and load defaults after flash..
    You need to clear the cmos and load defaults........:D
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. aralos1999

    aralos1999 MDL Novice

    May 20, 2007
    26
    11
    0
    911medic,

    Updated. Working great now. Thanks for the expert advice.

    :)
     
  4. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    492
    180
    Glad to hear it...Have a nice weekend..(whats left anyway :eek:)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. Masterslice

    Masterslice MDL Novice

    Mar 6, 2009
    13
    1
    0
    Hi,

    i tried to find the modded bios file with the search from the boardsoft and i read the many, many postings for the requests, but i cant find it.
    Have someone a link for it? That would be helpfull.

    Thanks,
    Masterslice
     
  6. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    8,772
    3,121
    300
    look here select the one you want http://forums.mydigitallife.net/search.php?searchid=273226
    or try searching in Requests / Discussions on BIOS Transcoding or All Slics - tested and not tested threads
     
  7. Masterslice

    Masterslice MDL Novice

    Mar 6, 2009
    13
    1
    0
    Thanks, i found it there!
    In the meantime, i installed it and it works fine! ;)

    Masterslice