ASUS Slic OEM Table Error!

Discussion in 'Windows 7' started by Cuoco, Aug 6, 2009.

  1. Cuoco

    Cuoco MDL Novice

    Apr 16, 2009
    40
    0
    0
  2. justinkb

    justinkb MDL Member

    Jul 16, 2008
    181
    0
    10
    the RSDT oemid and table id don't match the ones in the SLIC table.
     
  3. mr.kidding

    mr.kidding MDL Novice

    Jul 12, 2009
    40
    0
    0
    RSDT = _ASUS_notebook ?
     
  4. Bagheera

    Bagheera MDL Member

    Jul 21, 2009
    146
    0
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. Euge

    Euge MDL Novice

    Aug 6, 2009
    9
    0
    0
    I've tested it (also have F3T)-no go:mad:
     
  6. Bagheera

    Bagheera MDL Member

    Jul 21, 2009
    146
    0
    10
    Thought so.... Few people are tackling this problem...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. Euge

    Euge MDL Novice

    Aug 6, 2009
    9
    0
    0
    Is that the problem of only ASUS notebooks? Is there a way 2 activate that f*cking windows 7 on F3T? Or do I have 2 go and buy a new notebook?:)
     
  8. kjx

    kjx MDL Novice

    Aug 1, 2009
    17
    0
    0
  9. yaluza1967

    yaluza1967 MDL Member

    Jun 6, 2009
    199
    3
    10
    #12 yaluza1967, Aug 6, 2009
    Last edited: Aug 6, 2009
    SSV3, tick three checkbox Replace in Advanced dynamic options should work

    uncheck Only Replace OEM ID in additional tables
     
  10. Euge

    Euge MDL Novice

    Aug 6, 2009
    9
    0
    0
    #13 Euge, Aug 6, 2009
    Last edited: Aug 7, 2009
    thank you for ur help, I modded bios according 2 ur instruction, but still windows 7 doesn't see SLIC 2.1, though it presents in rw-everything. BTW I flashed bios with a built-in utility EasyFlash, in other thread I read that people used afudos with the key /all and it work 4 them. Is there any differece between these two methods of flashing? Is it safe?
     
  11. Cuoco

    Cuoco MDL Novice

    Apr 16, 2009
    40
    0
    0
    I´ve tried it but it doesn´t work! :( We need a Slic 2.1 from ASUS! But I can´t understand what´s the problem! Thanks anyway!
     
  12. xinso

    xinso MDL Guru

    Mar 5, 2009
    4,242
    5,512
    150
  13. PrEzi

    PrEzi MDL Addicted

    Aug 23, 2007
    534
    3
    30
    Seems like the RSDT entry remained unchanged _ASUS_ -> should be HPQOEM...
    If you are sure the mod is ok, flash it from DOS with overwrite and clearcmos parameters.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. xinso

    xinso MDL Guru

    Mar 5, 2009
    4,242
    5,512
    150
    Oh, no. Not me. It's Cuoco who needs help.

    I'm trying to help him mod the bootrom.
     
  15. PrEzi

    PrEzi MDL Addicted

    Aug 23, 2007
    534
    3
    30
    Oops :D My bad ;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  16. xinso

    xinso MDL Guru

    Mar 5, 2009
    4,242
    5,512
    150
    No. It's so nice of you.
     
  17. Cuoco

    Cuoco MDL Novice

    Apr 16, 2009
    40
    0
    0
    Thanks PrEzi! I will try it!

    ps: Will ASUS the Slic 2.1 relase? Thanks!