Avast! Free Edition 8.0.1497.376 for Windows 8.1

Discussion in 'Application Software' started by ian82, Sep 2, 2013.

  1. ian82

    ian82 MDL Expert

    Mar 7, 2012
    1,147
    302
    60

    Attached Files:

    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. orca99

    orca99 MDL Junior Member

    Nov 30, 2012
    88
    27
    0
    Program Compatibility pop-up alert appeared right after the installation but the program seems to run just fine.
     
  3. ian82

    ian82 MDL Expert

    Mar 7, 2012
    1,147
    302
    60
    thanks for reporting
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. CATALINZX

    CATALINZX MDL Novice

    Jul 11, 2011
    42
    7
    0
    Untitled.png
    Action Center says Avast is turned off(false):thumbdown:
     
  5. ian82

    ian82 MDL Expert

    Mar 7, 2012
    1,147
    302
    60
    Strange, so how the heck did they claim Windows 8.1 support since even the previous BETA. This is the final so I didn't expect this at all
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. burfadel

    burfadel MDL EXE>MSP/CAB

    Aug 19, 2009
    2,628
    3,842
    90
    Support for Windows 8.1 preview in the previous beta's :) Basically this is a release version with official Windows 8.1 support.

    Avast 2014 (9.x series) is currently in beta testing, currently at version 9.0.2000. It is very much a beta version, so don't expect it to be in full working order if you decide to try it out :).
     
  7. orca99

    orca99 MDL Junior Member

    Nov 30, 2012
    88
    27
    0
    Strange. In my case, Action Center recognizes Avast and does not show that information to install an anti-virus software.

    Using the latest Avast in Windows 8.1 RTM.
     
  8. CATALINZX

    CATALINZX MDL Novice

    Jul 11, 2011
    42
    7
    0
    Now it works, maybe an update did the trick:bangin:
     
  9. CATALINZX

    CATALINZX MDL Novice

    Jul 11, 2011
    42
    7
    0
    lol..found the problem:eek:...it seems that I downloaded the wrong version(8.0.1489) :suicide:.....I downloaded again,this time the correct version and everything went smoothly.:D
    Untitled.png