BET ya cant figure this out.

Discussion in 'Virtualization' started by Canadian-Wolverine, Mar 1, 2011.

  1. Canadian-Wolverine

    Canadian-Wolverine MDL Junior Member

    Feb 14, 2011
    58
    0
    0
    k, heres a screenshot...
    desktop.jpg
    Notice the mouse pointer just under apple symbol.?
    ok, cant get focus on that..tried clicking into it, tried ctrl-g
    even tried TWICE deleting the image...it allways ends up up there.
    The first image was ok, worked great, got mac installed then it couldnt find kernel or summat..
    anyways, reinstalled thinking id done something to partition...no mouse..
    No mouse since, deleted image twice, called it something different every time.

    standard win-7 on standard vm workstation 7


    bet ya cant work it out ;)
     
  2. sebus

    sebus MDL Guru

    Jul 23, 2008
    5,879
    1,773
    180
    Sorry, but what is the question?

    sebus
     
  3. Canadian-Wolverine

    Canadian-Wolverine MDL Junior Member

    Feb 14, 2011
    58
    0
    0
    errrrr... no mouse chief :)
    mouse pointer is there, just cant get it to work...
    kb is fine, just no mouse...
    had it working as normal up to the point of first failed boot, so deleted image.

    redone everything, now cannot get a mouse


    cheers

    CW
     
  4. sebus

    sebus MDL Guru

    Jul 23, 2008
    5,879
    1,773
    180
    And it is Hackintosh in Vmware Workstation 7.1.3

    Seb
     
  5. Canadian-Wolverine

    Canadian-Wolverine MDL Junior Member

    Feb 14, 2011
    58
    0
    0
    yup.
    the iatkoss version.
    latest vm workstation
    that help any?
     
  6. johnkeates

    johnkeates MDL Novice

    Oct 2, 2009
    39
    8
    0
    Your mouse just isn't 'connected'. The pointer is always there, that doesn't really have anything to do with your mouse.
     
  7. Canadian-Wolverine

    Canadian-Wolverine MDL Junior Member

    Feb 14, 2011
    58
    0
    0
    ok, so how do i install a kext file for usb io stuff when i dont got a mousey to clicky?????

    got it working briefly, have no clue how...HOWEVER, when i went up, mouse went down, when i went down, mouse went up (mind OUT of the gutter please guys.....) so got mac osx installed....now i have no mouse at all...
    suggestions oh mighty guru's???
     
  8. Reign_Of_Freedom

    Reign_Of_Freedom MDL Expert

    Aug 1, 2009
    1,263
    449
    60
    when i went up, mouse went down, when i went down, mouse went up :laie:

    OK, did you get it resolved yet?
     
  9. Canadian-Wolverine

    Canadian-Wolverine MDL Junior Member

    Feb 14, 2011
    58
    0
    0
    lol...nope
    i managed to get a file called iousbfamily kext that apparently will work.
    after some fiddling i managed to use kb to get to settings and under mouse it says no mouse connected..
    would it detect a non mac mouse?
    i tried unplugging/replugging the usb mouse while vm mac was working and mac was the active screen, that didnt work either

    i just dont know how to install kext file without a mouse..
    any ideas guys?
     
  10. Reign_Of_Freedom

    Reign_Of_Freedom MDL Expert

    Aug 1, 2009
    1,263
    449
    60
    I honestly have no clue never have had to do it.
     
  11. Canadian-Wolverine

    Canadian-Wolverine MDL Junior Member

    Feb 14, 2011
    58
    0
    0
    So thats a no then lol :D

    still stuck...took me ages to get it to work, then lost the bloody mouse!!!!!!!!


    a mouse, a mouse, my kingdom for a mouse!