bios flash not working

Discussion in 'BIOS Mods' started by eandrade, Feb 1, 2010.

  1. eandrade

    eandrade MDL Novice

    Aug 4, 2009
    18
    0
    0
    every time i flash my bios (i made a slic 2.1 and slp 1.0 hp with award tool) i dont get any "SLIC Table" with slic toolkit 3.0.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. domatlapuk

    domatlapuk MDL Expert

    Sep 12, 2009
    1,060
    16
    60

    Make sure you don't use any crack or loader now. If you have, uninstall it with voaktool 2.5., Loader may interfere bios modd that may cause wrong information about your slic.. Clear CMOS and set bios setting by default after flashing.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. eandrade

    eandrade MDL Novice

    Aug 4, 2009
    18
    0
    0
    just reinstalled windows 7 and still no luck, i dont know why it isnt working
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. eandrade

    eandrade MDL Novice

    Aug 4, 2009
    18
    0
    0
    #4 eandrade, Feb 3, 2010
    Last edited: Feb 3, 2010
    (OP)
    does anyone know why it wont work?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. NoJuan999

    NoJuan999 Experienced SLIC Tool Operator

    Jul 31, 2009
    9,919
    1,933
    300
    It depends a lot on the make and model of your MB, which we don't know.
    Every MB has specific method that works best.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. eandrade

    eandrade MDL Novice

    Aug 4, 2009
    18
    0
    0
    its a ASUS "P4S533VX" with award bios
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. NoJuan999

    NoJuan999 Experienced SLIC Tool Operator

    Jul 31, 2009
    9,919
    1,933
    300
    On the ASUS web site they list P4S533-VM, P4S533-X, P4S533, P4S533-MX and P4S533-E.
    No P4S533-VX listed.
    Is it an OEM MB made for a company like HP or Sony ?
    A link to the original Un-Modified Bios would be helpful.
    That would let me look at it for you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. eandrade

    eandrade MDL Novice

    Aug 4, 2009
    18
    0
    0
    #8 eandrade, Feb 4, 2010
    Last edited: Feb 4, 2010
    (OP)
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. NoJuan999

    NoJuan999 Experienced SLIC Tool Operator

    Jul 31, 2009
    9,919
    1,933
    300
    I saw that you posted a request so there is no need for me to look at it.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...