Bios flashing

Discussion in 'Windows 7' started by RCOO, Aug 20, 2009.

  1. RCOO

    RCOO MDL Senior Member

    Jan 15, 2009
    480
    8
    10
    #1 RCOO, Aug 20, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. urie

    urie Moderator
    Staff Member

    May 21, 2007
    8,977
    3,297
    300
    #2 urie, Aug 21, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  3. RCOO

    RCOO MDL Senior Member

    Jan 15, 2009
    480
    8
    10
    I have slic 2.0. I already requested and have my modded bios with Slic 2.1 .
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Everilda

    Everilda MDL Senior Member

    Jun 28, 2009
    306
    25
    10
    #4 Everilda, Aug 22, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  5. RCOO

    RCOO MDL Senior Member

    Jan 15, 2009
    480
    8
    10
    Thanks guys. I successfully flashed my bios. It was really fast, like less then 1 minute.
    I just didn't know the command to leave the ms-dos window, so i had to press the power button to restart like it asked to.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. KotaXor

    KotaXor MDL Senior Member

    Aug 3, 2009
    259
    6
    10
    Don't forget to go to the Bios setting to load the default bios configuration.:)