Blue Screen Come After Re-formating windows 7 ultimate build 7600

Discussion in 'Windows 7' started by HunK, May 12, 2010.

  1. HunK

    HunK MDL Junior Member

    Sep 7, 2009
    59
    0
    0
    #1 HunK, May 12, 2010
    Last edited: May 12, 2010

    Attached Files:

  2. ennio

    ennio Guest

    If you have only generic drivers, then it is a hardware related problem.
     
  3. timesurfer

    timesurfer MDL Developer

    Nov 22, 2009
    8,527
    4,065
    270
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. HunK

    HunK MDL Junior Member

    Sep 7, 2009
    59
    0
    0
    ^^^ No First i mounted The ISO to Alchol 120% then Write with Nero WITh Minimum Speed
     
  5. HunK

    HunK MDL Junior Member

    Sep 7, 2009
    59
    0
    0
    i don't think that this is a hardware problems but may be updating the drivers like Soundcards Or Ethernet cards by Windows 7 may creat a problems becoz i just google its lolz
     
  6. timesurfer

    timesurfer MDL Developer

    Nov 22, 2009
    8,527
    4,065
    270
    You gotta let MS update you right before install and leave internet on

    Try imageburn and see if it's a bad burn your working with and did you get ISO from repository
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. ennio

    ennio Guest

    I agree with Timesurfer, let the WU update your system and then if you have no problems try with OEM drivers. IF you are having problems with generic drivers and WU, then it is hardware.
     
  8. racky29

    racky29 MDL Senior Member

    Aug 2, 2007
    285
    91
    10
    i had a similar poblem, took me a couple of months to track it down, but in the end it was a Bad PCI Wireless Card, A Belkin F5D7000 54G Wireless Network Card
    even though the card worked fine, the network was good, signal was good and drivers were from windows update
    but since it been removed, im running nice and stable
    maybee somthing similar
     
  9. luke

    luke MDL Senior Member

    Jun 22, 2007
    461
    35
    10
    what are your system specs? unplug every thing that isn't needed to install windows
     
  10. HunK

    HunK MDL Junior Member

    Sep 7, 2009
    59
    0
    0
    #10 HunK, May 13, 2010
    Last edited: May 13, 2010
    (OP)
    I was facing this same problems that Updates of ethernet/Lan cards Drivers problems throughts Window updates

    And Now its Work Like Charms By Just Uninstalling This Driver

    Thanks To every one who giving the valuable time for my thread to solve the problems

    Thanks & Regards


    HunK