CALL TO EVERYONE with LENOVO OEM VISTA

Discussion in 'Windows Vista' started by chaddawkins, Feb 15, 2008.

  1. chaddawkins

    chaddawkins MDL Senior Member

    Sep 16, 2007
    340
    61
    10
    #1 chaddawkins, Feb 15, 2008
    Last edited: Jul 28, 2009

    Attached Files:

    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. At0mAng

    At0mAng MDL Novice

    Feb 5, 2008
    8
    0
    0
    My T60 WideScreen:
    Memory Address7F6DEC16h
    Table Length104 bytes
    OEM IDLENOVO
    OEM Table IDTP-7I
    Creator IDLNVO

    When I try to run HWDIRECT I get an error that the hwdirect drive can not be found. I guess cause I am running Ultimate x64?

    My Vista is not activated by the OEM but by another way. I uninstalled the activation tool so it would not boot any more and my Vista is still activated. Would the backup cert files help you?
     
  3. Yen

    Yen Admin
    Staff Member

    May 6, 2007
    10,938
    10,479
    340
    #3 Yen, Feb 15, 2008
    Last edited: Feb 15, 2008
    @chaddawkins

    Great idea to gather them:)

    There is a little mistake:
    The table length shown at Everest is 374 THIS IS DECIMAL!
    To enter at Hwdirect as HEX! You have to enter there as size 176 instead of 374 !

    The "h" after a value indicates that it is a hexadecimal value.

    Please note:
    374 = 176h


    HWDirect and 64 bit: Press f8 during boot of Vista. Goto disable driver signature enforcement.
    This will last for one session and allows to run HwDirect!

    There is a comfortable program, called AcpiScope. It allows to show all the Acpi tables and dump each you want. (All in one, very nice!)
    Please have a look.....
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Yen

    Yen Admin
    Staff Member

    May 6, 2007
    10,938
    10,479
    340
    #4 Yen, Feb 15, 2008
    Last edited: Feb 15, 2008
    I assume that your Laptop didn't come with Vista preinstalled, right?
    We need certs of official preinstalled machines. (You used a softmod?)
    The table length seems too short. It must be 374 decimal or 176 hex.


    BTW: Copy the backup tool onto a USB stick. Goto different stores and grab the certs :D
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. loetrit

    loetrit MDL Novice

    Feb 14, 2008
    13
    0
    0
  6. chaddawkins

    chaddawkins MDL Senior Member

    Sep 16, 2007
    340
    61
    10
    #6 chaddawkins, Feb 16, 2008
    Last edited: Feb 16, 2008
    (OP)
    Please run ACPIScope, from Post #1, and tell me what you get when you CLICK ON SLIC
    does it say 104 bytes? The Creator ID "LNVO" doesn't look right, I think that goes to something else... and even if it is a mod, it shouldn't say 104 bytes
    thanks for your time
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. At0mAng

    At0mAng MDL Novice

    Feb 5, 2008
    8
    0
    0
    ACPIScope crashes on me too. The F8 boot with no driver signing does not work for me either. I am running x64. It sucks cause I want to add SLIC to my BIOS but I can't cause I am running X64 and it is giving me problems with some tools I need.

    If anyone has a SLIC BIOS for a Lenovo/IBM T60Widescreen BIOS or can modify it for me then please let me know.
     
  8. chaddawkins

    chaddawkins MDL Senior Member

    Sep 16, 2007
    340
    61
    10
    #8 chaddawkins, Feb 16, 2008
    Last edited: Feb 16, 2008
    (OP)
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. At0mAng

    At0mAng MDL Novice

    Feb 5, 2008
    8
    0
    0
    #9 At0mAng, Feb 17, 2008
    Last edited: Feb 17, 2008
    Without doing any mods to my BIOS and finding the right file I was able to activate vista by installing the right xrm file and installing the correct key usings the slmgr.vbs commands...

    I am guessing my BIOS has the correct table and I have the right files. I'll dump the bios to post it with the other files if needed.

    Thanks for the help...
     
  10. chaddawkins

    chaddawkins MDL Senior Member

    Sep 16, 2007
    340
    61
    10
    Well, that worked out well for you :)
    Yeah, we definitely could use the dump & the .xrm-ms Certificate

    Thanks
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. ofcorp

    ofcorp MDL Novice

    Feb 17, 2008
    7
    0
    0
    Can someone please share Certificate for LENOVOTP-68......TBD? It's Lenovo 3000 N200 notebook.

    Thanks.
     
  12. chaddawkins

    chaddawkins MDL Senior Member

    Sep 16, 2007
    340
    61
    10
    @At0mAng
    I have found the LENOVOTP-7I.bin
    Can we get the LENOVOTP-7I.xrm-ms, please
    thank you
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. chaddawkins

    chaddawkins MDL Senior Member

    Sep 16, 2007
    340
    61
    10
    #13 chaddawkins, Feb 18, 2008
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
    Just to keep things a little organized:
    Would you please REQUEST ThinkPad Bios HERE
    This post is for POSTING slic.bin & cert.xrm-ms to help make the BIOS
    thank you
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. At0mAng

    At0mAng MDL Novice

    Feb 5, 2008
    8
    0
    0
    Here you go. This came from the Vista Acitivator FF2.1.2.1.2. Works fine on my T60 with just using the slmgr commands and not the soft mod.
     

    Attached Files:

  15. chaddawkins

    chaddawkins MDL Senior Member

    Sep 16, 2007
    340
    61
    10
    #15 chaddawkins, Feb 18, 2008
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
    UPDATED !!!

    Thanks !!!

    *EDIT*
    I'm opening up and looking at all of the Certificates that we have accumulated, and they look the same... I wonder if ALL of the ThinkPad Certificates are ???
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  16. At0mAng

    At0mAng MDL Novice

    Feb 5, 2008
    8
    0
    0
    #16 At0mAng, Feb 18, 2008
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    That's what I was thinking too.
     
  17. ofcorp

    ofcorp MDL Novice

    Feb 17, 2008
    7
    0
    0
    .BIN for LENOVOTP-68....TBD is attached without corresponding certificate, cause I don't have one. Have just sucessfully activated Vista with LENOVOTP-78 certificate, so you can use that.

    P.S. I've just also checked all available lenovo certificates too, and thay are identical...
     

    Attached Files:

  18. chaddawkins

    chaddawkins MDL Senior Member

    Sep 16, 2007
    340
    61
    10
    AWESOME !!! Thanks!
    I tried to get this off of a computer @ Be$tBuy, but somebody put a password on the account, and we couldn't figure it out, so i couldn't get it
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  19. chaddawkins

    chaddawkins MDL Senior Member

    Sep 16, 2007
    340
    61
    10
    #19 chaddawkins, Feb 22, 2008
    Last edited: Feb 22, 2008
    (OP)
    Can only attach 5 files to Post

    I tried to attach the files from Post #1 to the Post, however I'm only allowed to attach up to 5. Oh well, i was trying to get rid of the rapidshare links.
    Unless some admin zeus allows me more attachments, what i'll do is put the last 5 up as attachments [but keep the rapid links for all]
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  20. CLEMSON.STUDENT

    CLEMSON.STUDENT MDL Novice

    Feb 23, 2008
    2
    0
    0