Dell XPS 720 Desktop - None of the loaders work!

Discussion in 'Windows 7' started by coolguy1, Aug 13, 2009.

  1. coolguy1

    coolguy1 MDL Novice

    Aug 13, 2009
    36
    0
    0
    Hi,

    anyone had success with Dell XPS 720 desktop or even Latitude E6400? The orbitz loader is not working :(
     
  2. Reign_Of_Freedom

    Reign_Of_Freedom MDL Expert

    Aug 1, 2009
    1,263
    447
    60
    If you read the forums, lot's of people with Dell's having issues. If you want you can request a BIOS mod in the proper thread.
     
  3. coolguy1

    coolguy1 MDL Novice

    Aug 13, 2009
    36
    0
    0
    Ohh.. BIOS mod sounds scary :(
     
  4. saifock

    saifock MDL Novice

    Sep 10, 2009
    14
    0
    0
    #4 saifock, Sep 10, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  5. ailef

    ailef MDL Senior Member

    Nov 30, 2007
    297
    14
    10
    #5 ailef, Sep 10, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. coolguy1

    coolguy1 MDL Novice

    Aug 13, 2009
    36
    0
    0
    Yep, the only thing finally worked on mine to apply the BIOS A06 fix from above link and then used 'Orbitz' v1.4 Loader
     
  7. shakeyplace

    shakeyplace MDL Addicted

    May 5, 2007
    861
    75
    30
    Latitude E6400 has SLIC2.1 already..
    XPS 720 already modded and tested..
     
  8. akatypes

    akatypes MDL Novice

    Jul 29, 2009
    10
    0
    0
    the bios exe worked on my 720..everything works and is modded
     
  9. saifock

    saifock MDL Novice

    Sep 10, 2009
    14
    0
    0
    Me too it WORKED!!!!!!!!!!

    Many thanks guys you're the best!!
     
  10. saifock

    saifock MDL Novice

    Sep 10, 2009
    14
    0
    0
    Dell XPS studio 435 MT

    do anyone has this too?

    Dell Studio XPS 435 MT?


    Sorry for aksing.
     
  11. shakeyplace

    shakeyplace MDL Addicted

    May 5, 2007
    861
    75
    30
    #11 shakeyplace, Sep 14, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  12. saifock

    saifock MDL Novice

    Sep 10, 2009
    14
    0
    0
    Many Thanks Shakeyplace! It's kinda wierd to be contacted by you...since you have so much to do! Especially cocking the bios people request. Anyways you're doing a GOOD job for the worlds community:)

    I am going to make a post in the reommended tread by you. But on more STUPID question is, when do i know when you've finished the bios?

    Thanks in advance
    Kindest regards
    Saifock
     
  13. GiGiMan

    GiGiMan MDL Novice

    Oct 1, 2009
    5
    0
    0
    I also have an Xps720 and having issues with validating W7.
    I'm new at this, can you provide step on how I can get this to work?
    I'm a little reluctant to modd my bois.:(
     
  14. Opa

    Opa MDL Addicted

    Jul 29, 2009
    679
    969
    30
    Daz's loader should work, did you try it?
     
  15. GiGiMan

    GiGiMan MDL Novice

    Oct 1, 2009
    5
    0
    0
    #15 GiGiMan, Oct 1, 2009
    Last edited: Oct 1, 2009

    I tried two loaders and both fail, I installed W7 like 20 times already with no luck. :mad:
    I have yet to try Daz's loader, I'll give it a try. Thanks..

    I hate to have to mod the bios, i'm not familiar with doing that.
    Reading a lot on this forum, something to do with SLC2.0.
     
  16. Opa

    Opa MDL Addicted

    Jul 29, 2009
    679
    969
    30
    Yes but which loader did you try? Did you try Daz's loader? do you have any error? please provide a list of loaders you used, and errors you got ;)
    You don't need to mod your BIOS.
     
  17. GiGiMan

    GiGiMan MDL Novice

    Oct 1, 2009
    5
    0
    0
    Forgot the name of the first one.

    I've used Hazar's 7Loader 1.5, yet to try his 1.6.
    No errors, just loads and reboots, but not validated.

    I will try Daz's tonight when I get home.
     
  18. GiGiMan

    GiGiMan MDL Novice

    Oct 1, 2009
    5
    0
    0
    Opa,

    So, i downloaded Daz loader and BAM..activated!!!!
    I'm a happy man...that it worked and not have to mod the bios!!!

    Thanks for the tip!!
     
  19. poi2

    poi2 MDL Novice

    Mar 30, 2009
    39
    0
    0
    That's a current system. The latest BIOS on their website should already be 2.1 since they'll be putting it out with Windows 7 pre-installed and doing Windows 7 upgrades.