[DISCUSSION] Windows 10 Build 10130

Discussion in 'Windows 10' started by WardocsRevenge, May 31, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WardocsRevenge

    WardocsRevenge MDL Expert

    Jan 13, 2012
    1,773
    589
    60
    #1 WardocsRevenge, May 31, 2015
    Last edited: Jun 4, 2015
  2. abbodi1406

    abbodi1406 MDL KB0000001

    Feb 19, 2011
    7,401
    23,058
    240
  3. Skaendo

    Skaendo MDL Addicted

    Sep 23, 2014
    888
    523
    30
    This build didn't download hardware drivers for my Intel display like it did in all the previous builds. The only things that it downloaded was defender update and a few other things. Now everything on the desktop looks oversized and 'fuzzy'.

    I'm going to reinstall and try again.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. WardocsRevenge

    WardocsRevenge MDL Expert

    Jan 13, 2012
    1,773
    589
    60
    They stopped windows update drivers being forced on us
     
  5. bchat

    bchat MDL Smart Azz

    Nov 7, 2008
    1,722
    453
    60
    Didn't d/l NVIDIA drivers for my card either, most others did.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. bchat

    bchat MDL Smart Azz

    Nov 7, 2008
    1,722
    453
    60
    Thanks for the info - you posted as I was typing...:D
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. ruili

    ruili MDL Novice

    Mar 25, 2015
    38
    3
    0
    W10 just updated itself to 10130. I was very surprised to see I still have a problem with the start menu GFX failing at random. When i clik on the start button I just get a blurred outline with no icons. cliking at random shows that the links are actually there, i just can't see them. I have had this issue since 10074 at least. Is this a well known issue or should i start looking at my GFx drivers or hardware. really surprised something like this would survive so many builds.
     
  8. chilsaoui

    chilsaoui MDL Member

    Mar 21, 2015
    108
    14
    10
    why other thread was deleted ?
     
  9. WardocsRevenge

    WardocsRevenge MDL Expert

    Jan 13, 2012
    1,773
    589
    60
    that sounds like a gfx corruption from upgrading
     
  10. WardocsRevenge

    WardocsRevenge MDL Expert

    Jan 13, 2012
    1,773
    589
    60
    it was 72 pages of begging with little to no info
     
  11. WardocsRevenge

    WardocsRevenge MDL Expert

    Jan 13, 2012
    1,773
    589
    60
    i won't force alpha drivers on people or say to use them besides to run the api overhead test
     
  12. FunkyMike

    FunkyMike MDL Member

    Jul 30, 2009
    134
    15
    10
    So you won't force official drivers from WU onto people? :D ... say it ain't so .. on this specific board.
     
  13. WardocsRevenge

    WardocsRevenge MDL Expert

    Jan 13, 2012
    1,773
    589
    60
    Beta drivers are fine to use ALPHA on the other hand are not well not yet at the end of july when they are final than yes 15.200.1036.0 has caused corruption with metro apps and those drivers are not official but modded to work on all gpu's they are made for lenovo
     
  14. ruili

    ruili MDL Novice

    Mar 25, 2015
    38
    3
    0
    Im curious if anyone else has the issue so i could compare notes. Its an AMD A10. I think it is related to having programs open full screen. It does not seem to like opening over full screen programs. Its inconsistent though so i can not be sure. I am using AMDs newest drivers, not sure if they are actually written with W10 in mind though.

     
  15. WardocsRevenge

    WardocsRevenge MDL Expert

    Jan 13, 2012
    1,773
    589
    60
    i have a a10 laptop it has no issues yet with this build or amd drivers
     
  16. Skaendo

    Skaendo MDL Addicted

    Sep 23, 2014
    888
    523
    30
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  17. lobo11

    lobo11 TOMAHAWK CHOP

    Feb 16, 2012
    6,303
    3,766
    210
    I dual boot, anyone notice it now says Win 10, use to say Windows Technical Preview
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  18. MS_User

    MS_User MDL Guru

    Nov 30, 2014
    2,583
    383
    90
    the problem with all the links are the enterprise x64 are all in french none are in english?
     
  19. lobo11

    lobo11 TOMAHAWK CHOP

    Feb 16, 2012
    6,303
    3,766
    210
    You need to go to Paris, and learn how to speaky Frenchie, lol :D



    WardocsRevenge what happened to your beautiful thread, you worked your butt off last night
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...