Do 7264 language packs work in 7600?

Discussion in 'Windows 7' started by LLiran, Jul 16, 2009.

  1. LLiran

    LLiran MDL Novice

    Jul 16, 2009
    8
    0
    0
    Hi,
    I want to install a 7264 display language for my 7600 version.
    Is it possible?
    If not, there some new lps for 7600?



    Thanks!
     
  2. andyus

    andyus MDL Novice

    Jul 16, 2009
    7
    0
    0
    well i read who someone integrated it, like with Vlite program, or something like that...but i "only" read, didn't know really..anyway i'm interessed too for a LP 7600 =D
     
  3. Smithy

    Smithy MDL Junior Member

    Feb 25, 2008
    69
    0
    0
    I'm using german LP in 7600. It's working fine.

    Smithy
     
  4. LLiran

    LLiran MDL Novice

    Jul 16, 2009
    8
    0
    0
    what build is it from?
    did you install it normally?
     
  5. DJxSpeedy

    DJxSpeedy MDL Senior Member

    Jan 7, 2008
    278
    82
    10
    i have problems to get 7264 x64 pack to work (not wim integration) i wanna install on an OS not intigrate to dvd
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. New2k

    New2k MDL Junior Member

    May 7, 2009
    55
    0
    0
    Is the German 64 Bit LP also available?
     
  7. mati150_92PL

    mati150_92PL MDL Novice

    Jul 13, 2009
    8
    0
    0
    has someone MUI polish pack ??? sry my english
     
  8. Smithy

    Smithy MDL Junior Member

    Feb 25, 2008
    69
    0
    0
    I don't know. U have to look 4 it. I only have x86 german.
     
  9. mati150_92PL

    mati150_92PL MDL Novice

    Jul 13, 2009
    8
    0
    0
    I need polish pack for x86
     
  10. New2k

    New2k MDL Junior Member

    May 7, 2009
    55
    0
    0
  11. mati150_92PL

    mati150_92PL MDL Novice

    Jul 13, 2009
    8
    0
    0
    this is mui for 7264 It does not fit for 7600
     
  12. mati150_92PL

    mati150_92PL MDL Novice

    Jul 13, 2009
    8
    0
    0
    is working but you have to trouble to install it the override files etc
     
  13. Smithy

    Smithy MDL Junior Member

    Feb 25, 2008
    69
    0
    0
    no Problems here. Just the rights 4 TTS20. Then everything is working fine.
     
  14. mati150_92PL

    mati150_92PL MDL Novice

    Jul 13, 2009
    8
    0
    0
    what's going on with this TTS20
     
  15. LLiran

    LLiran MDL Novice

    Jul 16, 2009
    8
    0
    0
  16. sined54

    sined54 MDL Novice

    Jul 13, 2009
    1
    0
    0
    Smithy wrote : U also have to change everything 2 german @ a few places.
    Can you tell where are those few places, give us some more details please...
    thanks !
     
  17. darkbsoul

    darkbsoul MDL Novice

    Jul 17, 2009
    2
    0
    0
    I just tried to do this, but I still can't install the Italian language pack. I don't know why, but I'm not really sure it is possible...
     
  18. Smithy

    Smithy MDL Junior Member

    Feb 25, 2008
    69
    0
    0
    I will post a detailed way 2morrow. I havn't got time b4 then.

    Smithy