failed to activate windows 7

Discussion in 'Windows 7' started by WUID, Mar 3, 2010.

  1. WUID

    WUID MDL Novice

    Mar 3, 2010
    3
    0
    0
  2. tcntad

    tcntad MDL Guru

    Oct 26, 2009
    4,104
    1,303
    150
    Old loader perhaps or dont u have slic 2.1 ?

    Try 1.7 by Daz..
     
  3. WUID

    WUID MDL Novice

    Mar 3, 2010
    3
    0
    0
  4. NoJuan999

    NoJuan999 Experienced SLIC Tool Operator

    Jul 31, 2009
    9,919
    1,933
    300
    #4 NoJuan999, Mar 3, 2010
    Last edited: Mar 3, 2010
    Either restore the tokens file or Reformat and re-install.
    Using multiple Hacktivators on a PC WITHOUT Uninstalling the previous Attempted Fix NEVER Works.
    A Reformat and Clean install would be your best bet.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. NuBiXx

    NuBiXx MDL Novice

    Jul 29, 2009
    43
    8
    0
  6. Rosco

    Rosco MDL Addicted

    Oct 29, 2007
    633
    45
    30
    #6 Rosco, Mar 3, 2010
    Last edited: Mar 3, 2010
    Sorry but you have used one of the so called activators that creates a "Frankenbuild" system - this is the only reason I can think of why your system is shown as an "Evaluation copy".

    Try again with a clean install - even if you do manage to fix it you will probably have problems forever and ultimately need to re-install - save yourself future pain and do it now - a messed up Windows system is a recipe for disaster.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. WUID

    WUID MDL Novice

    Mar 3, 2010
    3
    0
    0
  8. timesurfer

    timesurfer MDL Developer

    Nov 22, 2009
    8,527
    4,069
    270
    #8 timesurfer, Mar 3, 2010
    Last edited: Mar 3, 2010
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...