Federated Search Implementation

Discussion in 'Windows 7' started by SCBrigth, Jan 1, 2010.

  1. SCBrigth

    SCBrigth MDL Senior Member

    May 9, 2009
    479
    65
    10
    #1 SCBrigth, Jan 1, 2010
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. FedUp

    FedUp MDL Novice

    Dec 29, 2009
    6
    0
    0
    useful tip thank you

    its working very nice, can i use this for any site?
     
  3. lostpassword

    lostpassword MDL Member

    Nov 21, 2009
    190
    13
    10
    Nice idea - but I get error message

    The Search Connector could not be created

    The description file is not compatible with this version of Windows


    (I am running Ultimate 64 bit - with no other apparent problems)


    Any suggestions would be appreciated
     
  4. SCBrigth

    SCBrigth MDL Senior Member

    May 9, 2009
    479
    65
    10
    @FedUp
    It will work with RSS enabled sites.

    @lostpasword
    It should work at W7 64bits too, did you save the file with .osdx extension?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. throbber

    throbber MDL Addicted

    Mar 13, 2008
    580
    32
    30
    same error......running same :confused:
     
  6. MrChris

    MrChris MDL Senior Member

    Jun 23, 2007
    417
    82
    10
    #6 MrChris, Jan 1, 2010
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  7. SCBrigth

    SCBrigth MDL Senior Member

    May 9, 2009
    479
    65
    10
    #7 SCBrigth, Jan 1, 2010
    Last edited: Jan 1, 2010
    (OP)
    Sorry guys, I found the error.:( When I paste the code into the post, two blank lines were added causing the error. I could reproduce the error in my machine, now it should work.

    My appologies.

    Please leave a feedback.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. herrkarl

    herrkarl MDL Junior Member

    Aug 3, 2009
    62
    11
    0
  9. SCBrigth

    SCBrigth MDL Senior Member

    May 9, 2009
    479
    65
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. Mr Jinje

    Mr Jinje MDL Expert

    Aug 19, 2009
    1,773
    1,078
    60
    That is why they have a CODE TAG button (#) right next to the quote button.

    Quote tags allow the server to edit your text programmatically to add smileys and other crap. CODE tag usually does not exhibit this behavior.
     
  11. SCBrigth

    SCBrigth MDL Senior Member

    May 9, 2009
    479
    65
    10
    Thanks Jinje, I never posted codes here, now it's fixed.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. SCBrigth

    SCBrigth MDL Senior Member

    May 9, 2009
    479
    65
    10
    #12 SCBrigth, Jan 1, 2010
    Last edited: Jan 1, 2010
    (OP)
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. herrkarl

    herrkarl MDL Junior Member

    Aug 3, 2009
    62
    11
    0
    :D

    I wouldn't have brought it up, but as you did:

    You know why I HATE the Code Tags ?
    Everytime I try to use them or someone else does, I have to scroll to see the whole line of code, unlike our beloved Quote tags.

    Then everybody in the same room hears a deep snarl while I scroll to the end because I LOVE to see the end of a tunnel :p
     
  14. lostpassword

    lostpassword MDL Member

    Nov 21, 2009
    190
    13
    10
    Thanks for all the replies - now working fine. Will try this for other sites.
     
  15. SCBrigth

    SCBrigth MDL Senior Member

    May 9, 2009
    479
    65
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  16. herrkarl

    herrkarl MDL Junior Member

    Aug 3, 2009
    62
    11
    0
    Wanted to try it before I leave, but no go.
    Same error as last time.
     
  17. SCBrigth

    SCBrigth MDL Senior Member

    May 9, 2009
    479
    65
    10
    It is working

    It's not possible dude, it is working here and I don't change anything.:confused:

    Installed the same file twice and it is working, this time I don't post any code, just the file. Did you downloaded it?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  18. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    303
    90
    has anyone been able to get this to work with google? I tried that but the results were all weird.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  19. SCBrigth

    SCBrigth MDL Senior Member

    May 9, 2009
    479
    65
    10

    Attached Files:

    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  20. sam3971

    sam3971 MDL Guru

    Nov 14, 2008
    2,220
    303
    90
    Ok dude. I was mainly just curious. Thanks for the info though. ;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...