Flashed bios, windows not activated

Discussion in 'BIOS Mods' started by Kape, May 11, 2010.

  1. Kape

    Kape MDL Novice

    Apr 25, 2010
    24
    1
    0
  2. Kape

    Kape MDL Novice

    Apr 25, 2010
    24
    1
    0
    1)Before i flashed, my bios had no SLIC at all, and as I understood, RSTD is information stored in BIOS, XSTD is information stored in certificate, then i need right certificate to make it run?
    2)Can i flash my bios with the one from samsung site of the same version but without SLIC, will it do any harm?
     
  3. Kape

    Kape MDL Novice

    Apr 25, 2010
    24
    1
    0
    no bios experts???
     
  4. NoJuan999

    NoJuan999 Experienced SLIC Tool Operator

    Jul 31, 2009
    9,919
    1,930
    300
    #4 NoJuan999, May 15, 2010
    Last edited: May 15, 2010
    That's a phoenix Bios Mod.
    Ask the person that made it to look at it and be sure to post a screenshot of the Advanced Tab from SLIC Dump Tool and post a R/W everything Report with the Modded Bios Flashed.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    489
    180
    1---these is incorrect assumptions.

    2--- You can flash back to factory bios with no problems.

    3--- Please post Rweverything report after flash with mod bios....I will look at the bios in a bit.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    489
    180
    OEM TableID is wrong in the RSDT TABLE..see the FTNGROVE needs to be changed. Maybe I can get to it this week, if someone doesnt get there first.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. 911medic

    911medic MDL Guru

    Aug 13, 2008
    5,778
    489
    180
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. Daz

    Daz MDL Developer / Admin
    Staff Member

    Jul 31, 2009
    9,365
    66,268
    300
    #10 Daz, May 19, 2010
    Last edited: May 19, 2010
    I would be interested to know where the fault is with the system since under 1.8 RC2 of my application it produces the exact same trashed SLIC. I think if fixed within the BIOS then the same fix will apply to the loader solution.

    I know of an easy way to fix it but I need some dumps from Kape.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...