Gateway uc73 will not boot

Discussion in 'BIOS Mods' started by mystery_tx_man, Jun 7, 2011.

  1. mystery_tx_man

    mystery_tx_man MDL Novice

    May 25, 2011
    11
    0
    0
    I tried to mod my laptop bios. Everything went fine till i tried to reboot. It turns on and all the lights come on. then it turns off. Is there anything I can do to fix this?
     
  2. drewbug

    drewbug MDL Member

    Aug 15, 2010
    232
    42
    10
    Try checking here: http://forums.mydigitallife.net/threads/870-Bios-Recovery-Procedures?p=26249&viewfull=1#post26249

    I believe you have an AMI BIOS, so try to follow the instructions for recovering one there. Just try to recover to your original BIOS, as the mod you created was somehow broken. Good luck :)
     
  3. mystery_tx_man

    mystery_tx_man MDL Novice

    May 25, 2011
    11
    0
    0
    thanks I will have to buy a usb floppy drive to try this.
     
  4. drewbug

    drewbug MDL Member

    Aug 15, 2010
    232
    42
    10
    You may want to give a USB flash drive a try before you shell out the money on a USB floppy drive. Either way, good luck, I hope you get everything running again.
     
  5. mystery_tx_man

    mystery_tx_man MDL Novice

    May 25, 2011
    11
    0
    0
    I bought a usb drive and i still can't get it to access the floppy. any ideas?
     
  6. mystery_tx_man

    mystery_tx_man MDL Novice

    May 25, 2011
    11
    0
    0
    Can someone help me with my bricked Gateway model JM30 laptop? I tried to mod it for windows 7. Now it will not boot. The lights come on and then it turns off. I desperately need help!!!