Gigabyte GA-73VM-s2 / VISTA will not activate

Discussion in 'Windows Vista' started by Deepwater, Apr 28, 2008.

  1. Deepwater

    Deepwater MDL Novice

    Apr 26, 2008
    5
    0
    0
    I have tried every softmod I could find, The ones via bootmgr hang the boot sequence to an endless loop. Gets to boot loader and the restarts. Reinstall Vista/SP1 and try another. Nothing seems to work with this motherboard.

    Tried this everest program to look for the slic table and under motherboard/ACPI/ there is only the rssd no slic.

    Is there a way around this or is this motherboard only going to run XP?

    I pretty comfortable with building these and setting them up but have not done any BIOS work.
     
  2. Deepwater

    Deepwater MDL Novice

    Apr 26, 2008
    5
    0
    0
    How does one get some help here?
     
  3. petar

    petar MDL Expert

    Apr 5, 2008
    1,188
    86
    60
    Have you tried Visla Loader 2.1.2 , or even newer 3.0 ?
    There has been some reports that some of the boards that hang on boot with Visa Loader, have been succesifuly activated using Paradox.

    Hope this helps...:)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Deepwater

    Deepwater MDL Novice

    Apr 26, 2008
    5
    0
    0
    Wonder if there is a bios mod for this board with an Award bios?
     
  5. Yen

    Yen Admin
    Staff Member

    May 6, 2007
    11,088
    10,745
    340
    Use the search function therefore, if not found make a proper request for a mod.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. 0073

    0073 MDL Novice

    May 5, 2008
    9
    0
    0
    Gigabyte GA-73PVM-s2 - activate!!!
     
  7. Deepwater

    Deepwater MDL Novice

    Apr 26, 2008
    5
    0
    0


    I have searched and cannot find any info on it.


    Where do I make this request. The two big threads about it are locked.
     
  8. freemurti

    freemurti MDL Novice

    Apr 8, 2008
    5
    0
    0
    #8 freemurti, May 7, 2008
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Hi,

    I supose you have to request here http://forums.mydigitallife.net/threads/814. But I have posted in that thread 3 days ago mentioning all needed info...... but my post has not yet been put up for discussion. Dont know why! You may try the link. I too is waiting for bios mod for this board. Good luck. Inform me please if you get any solution.
     
  9. petar

    petar MDL Expert

    Apr 5, 2008
    1,188
    86
    60
    #9 petar, May 7, 2008
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. ykk1326

    ykk1326 MDL Novice

    Mar 12, 2008
    1
    0
    0
    #10 ykk1326, May 8, 2008
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  11. tommiy

    tommiy MDL Member

    Nov 5, 2007
    168
    2
    10
    #12 tommiy, Jul 13, 2008
    Last edited by a moderator: May 23, 2017