hacktivate win7rtm with.. [in]

Discussion in 'Windows 7' started by iphone-, Aug 5, 2009.

  1. iphone-

    iphone- MDL Novice

    Aug 4, 2009
    42
    0
    0
    hi

    if i activated my win7 with Windows 7 Toolkit 1.8 its ok?

    cuz this is the only activitaor that works..

    :cool:
     
  2. Vico

    Vico MDL Junior Member

    Jan 4, 2008
    93
    4
    0
    if the "activitaor that works" then whats the problem?
     
  3. Bonzz

    Bonzz MDL Novice

    Jul 26, 2009
    13
    0
    0
    With that activ*tor Windows 7 will expire in 2010!:D
     
  4. fabsta

    fabsta MDL Novice

    Aug 3, 2009
    39
    0
    0
    dude thats gay............. with the oem it dont expire
     
  5. JFMuggs

    JFMuggs MDL Member

    Jan 13, 2009
    181
    1
    10
    Not true. Windows 7 Toolkit 1.8 installed RC files and it will expire. It's a cr**k and not a SLIC injecter (lo*der).
     
  6. myndwire

    myndwire MDL Junior Member

    Jul 17, 2009
    65
    0
    0
    yep. you borked your install.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. footgay

    footgay MDL Member

    Jun 28, 2009
    102
    0
    10
    OEM_SLP by SLIC as it was in your box won't be expired, but what the others said is activation with Windows 7 Toolkit 1.8 does expire. Because it replace tokens.dat and cert with RC ones.
     
  8. iphone-

    iphone- MDL Novice

    Aug 4, 2009
    42
    0
    0
    only Windows 7 Toolkit 1.8 works for me..

    the win7 loader freeze my windows..

    i have hp notebook..

    what u recemended for me to do?
     
  9. mbuhgakeruh

    mbuhgakeruh MDL Novice

    Jul 27, 2009
    46
    2
    0
    i have hp compaq notebook too. v3804au.
    i can use hazar loader.
     
  10. iphone-

    iphone- MDL Novice

    Aug 4, 2009
    42
    0
    0
    i used this Windows.7.Loader.by.Orbit30.And.Hazar.32Bit.64Bit.v1.2

    i did this steps:[with fresh win7 rtm]
    1.slic bios
    2.install 7lodaer
    3.report acitvate

    and it is now work,its destroy my windows..
     
  11. iphone-

    iphone- MDL Novice

    Aug 4, 2009
    42
    0
    0
    som one?

    10 dayes left
     
  12. shadman248

    shadman248 MDL Novice

    Jul 29, 2009
    5
    0
    0
  13. pisthai

    pisthai Imperfect Human

    Jul 29, 2009
    6,946
    2,063
    210
    #14 pisthai, Aug 5, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. iphone-

    iphone- MDL Novice

    Aug 4, 2009
    42
    0
    0
    #15 iphone-, Aug 5, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
  15. SirSilentBob

    SirSilentBob MDL Senior Member

    Jun 5, 2009
    277
    21
    10
    Why would you insert a SLIC into your BIOS, and then use a lo*der too? I thought the whole point of SLICing a BIOS was to avoid using these s**tty detectable lo*ders? If you SLICed your bios, then you didn't need a lo*der too. It likely crapped out because you had a lo*der emulating something that was already there. IDK, I don't use lo*ders so I have not had the unique experience of all the ways they can fail, and I imagine that there are many (possible) issues.
     
  16. pisthai

    pisthai Imperfect Human

    Jul 29, 2009
    6,946
    2,063
    210
    Just that!

    3 of my machines activated permanently now with it while 2 MB's bricked with faulty Bios mod's!

    Cheers.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  17. jess_

    jess_ MDL Member

    Sep 3, 2008
    125
    0
    10
    #18 jess_, Aug 5, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017