Having problems with z77-d3h gigabyte activation and slic 2.1

Discussion in 'Windows 7' started by djshauny1, Sep 4, 2012.

  1. djshauny1

    djshauny1 MDL Novice

    Aug 9, 2012
    15
    0
    0
  2. -=fantômas=-

    -=fantômas=- MDL Senior Member

    Aug 10, 2012
    264
    203
    10
    The key you had entered is Windows 7 Ultimate key for Acer.
     
  3. djshauny1

    djshauny1 MDL Novice

    Aug 9, 2012
    15
    0
    0
    Is it ?

    Can you point me in the right direction of a gigabyte w7 uilimate key please?

    cheers
     
  4. djshauny1

    djshauny1 MDL Novice

    Aug 9, 2012
    15
    0
    0
    i cant seem to find a key anywhere :(
     
  5. -=fantômas=-

    -=fantômas=- MDL Senior Member

    Aug 10, 2012
    264
    203
    10
  6. djshauny1

    djshauny1 MDL Novice

    Aug 9, 2012
    15
    0
    0
    Ok mate thank you

    1 question, will i be able to do all the windows updates with that loader?
     
  7. -=fantômas=-

    -=fantômas=- MDL Senior Member

    Aug 10, 2012
    264
    203
    10
    Yes, no problems with updates.
     
  8. djshauny1

    djshauny1 MDL Novice

    Aug 9, 2012
    15
    0
    0
    Ok cheers

    But if i instal win 7 home premium i can activate with that gigabyte key no problems using the method i used before correct?
     
  9. -=fantômas=-

    -=fantômas=- MDL Senior Member

    Aug 10, 2012
    264
    203
    10
    I think yes, but you still need the proper key (for Gigabyte).
     
  10. djshauny1

    djshauny1 MDL Novice

    Aug 9, 2012
    15
    0
    0
    i thought there was a key for home premium mate?
     
  11. djshauny1

    djshauny1 MDL Novice

    Aug 9, 2012
    15
    0
    0
    #11 djshauny1, Sep 4, 2012
    Last edited: Sep 4, 2012
    (OP)
    this one

    ..........................................................
     
  12. -=fantômas=-

    -=fantômas=- MDL Senior Member

    Aug 10, 2012
    264
    203
    10
  13. djshauny1

    djshauny1 MDL Novice

    Aug 9, 2012
    15
    0
    0
    I tried it before mate but theres no way of activating fully

    I dont want to have to reinstal windows 7 when the expirey date passes lol
     
  14. UVAIS

    UVAIS MDL Expert

    Mar 17, 2011
    1,333
    1,886
    60
    LOL.Simply Install Loader :p
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  15. djshauny1

    djshauny1 MDL Novice

    Aug 9, 2012
    15
    0
    0
    Wut? lol

    where is this loader?

    also, how long does win 8 stay activated for with it?
     
  16. -=fantômas=-

    -=fantômas=- MDL Senior Member

    Aug 10, 2012
    264
    203
    10
    No any loader for Windows 8, but there are two ways of activating. Just read the Windows 8 forum carefully. ;)