Having trouble activating Windows 7 with OEM key.

Discussion in 'Windows 7' started by Tamer, Jul 30, 2009.

  1. Tamer

    Tamer MDL Novice

    Jul 30, 2009
    1
    0
    0
    So I finally decided to install Windows 7 7600 but I've run into quite a few bumps in the road.

    The motherboard I am using is an Asus P6T Deluxe v2. Asus does not have a Bios out that is SLIC 2.1 so I used AMI Slic Tool 1.28 to edit the most recent bios off of Asus's website. I ran RW-Everything and the numbers were correct for an SLIC 2.1 bios, however, I am still unable to activate windows.

    Any help is appreciated.

    Here is a screen shot:
     

    Attached Files:

  2. prout99

    prout99 MDL Novice

    Jul 29, 2009
    9
    0
    0
    is it a fresh installation ? what key did you use?
     
  3. Tank878

    Tank878 MDL Novice

    Jul 29, 2009
    25
    0
    0
    #3 Tank878, Jul 30, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Dont take this the wrong way, but are you sure you are entering the key correctly? I'm having troubles myself with my asus notebook (have flashed a modified bios with v2.1 but just wont activate http://forums.mydigitallife.net/threads/6999) but i have only seen that error msg when i accidently mis-typed the key.
     
  4. AndreasL

    AndreasL MDL Novice

    Jul 29, 2009
    12
    0
    0
    Did you install the license file first?
     
  5. MerolaC

    MerolaC MDL Junior Member

    Feb 12, 2009
    62
    0
    0
    What slic have you used to mod the bios?


    Tell me that and i tell you what to do.


    Bye, MerolaC
     
  6. zaregan

    zaregan MDL Novice

    Jul 29, 2009
    4
    0
    0
    Could you tell me please if that is important?

    I modded my AMI bios (ASUS MB) with HP slic, imported certificate, changed key. But can't get Win7 activated.
     
  7. prout99

    prout99 MDL Novice

    Jul 29, 2009
    9
    0
    0
    #7 prout99, Jul 30, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    I tried to mod my ami Asus bios too but it doesn't work, it still says the SLIC is an Asus one
    and I had problems with the earlier RC activation patch (the crap activators for 7264 build)
    with a fresh installation and with Hazar's activator it works perfectly
     
  8. DanielBWB

    DanielBWB MDL Novice

    Jan 26, 2010
    8
    0
    0
    I'm having the same problem, only I'm using the daz loader and it's not activating. I wish you good luck, Tamer and hope you find a solution.