HELP! Horrible Watermark! And disgusting black screen!

Discussion in 'Windows 7' started by Darth_Immortal, Dec 21, 2009.

  1. Darth_Immortal

    Darth_Immortal MDL Novice

    Dec 21, 2009
    3
    0
    0
    Agghghh!!

    Ok so i am a bad person who doesnt care about the wealth of huge coorparations and torrented my 7600 32bit version of Windows 7 Ultimate.

    All was wonderful until yesterday when it somehow realised i dont have a genuine copy and rubbed this is by planting an ugly watermark on the bottom right of my screens informing me so.

    Also whenever i start my pc theres a long pause before a message urging me to activate followed by the destruction of my theme with a nasty black screen.

    I have been trying to fix ever since with various patches.

    If anyone can sort this for me i will love them forever, any advice appreciated.
     
  2. genuine555

    genuine555 MDL Expert

    Oct 3, 2009
    1,639
    56
    60
    #2 genuine555, Dec 21, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    First off -> download a clean iso from here :

    http://forums.mydigitallife.net/threads/8986

    Those are clean iso's, and have been hash-checked.

    Yours is probably contaminated with malware, or modified in some way...cause a loader should normally work without issues, at least one of them, and you say you used several, and none work, so the culprit is probably the iso you downloaded.

    Torrenting win iso's is never advisable. A variety of issues could arrise...

    So download and install the one you download here, and use one of the loaders provided here on mdl, and you shouldn't have any issue anymore.
     
  3. HSChronic

    HSChronic MDL Expert

    Aug 25, 2007
    1,213
    55
    60
    Buy a copy that will fix the problem.
     
  4. murdercitydevil

    murdercitydevil MDL Member

    Sep 7, 2009
    116
    4
    10
    last resort lol

    probably not the advice he wants to hear
     
  5. Darth_Immortal

    Darth_Immortal MDL Novice

    Dec 21, 2009
    3
    0
    0
    I may well have installed them incorrectly, i am a total Noob. Do you have a link to a perfect patch that will end the two problems!
     
  6. heliosys

    heliosys MDL Novice

    Jul 12, 2009
    41
    0
    0
    #6 heliosys, Dec 21, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    It might have been a clean ISO, in fact too clean, without any loader or crack, the original MSDN ISO, that came with 30 days count down.
     
  7. genuine555

    genuine555 MDL Expert

    Oct 3, 2009
    1,639
    56
    60
    #7 genuine555, Dec 21, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  8. heliosys

    heliosys MDL Novice

    Jul 12, 2009
    41
    0
    0
    Darth_Immortal you should be glad, Microsoft did lock you out of your system, holding your data as hostage, demanding original license as ransom. While you are able to access your system, try what genuine555, or HSChronic have suggested, if not back up your data and do a reinstallation.
     
  9. Darth_Immortal

    Darth_Immortal MDL Novice

    Dec 21, 2009
    3
    0
    0
    The patch worked, thankyou all so much. Especcially genuine, my gratitude is endless.

    I've turned off windows updates now, is it safe to ever turn them back on?
     
  10. genuine555

    genuine555 MDL Expert

    Oct 3, 2009
    1,639
    56
    60
    Don't mention it. Glad it's sorted out.

    And if it is activated, yes, perfectly safe to enable updates.

    gen