HELP! RemoveWAT messed up my OS! I can't run ANY programs anymore...

Discussion in 'Windows 7' started by rasheemo, Mar 13, 2010.

  1. rasheemo

    rasheemo MDL Novice

    Mar 13, 2010
    2
    0
    0
    Even after restoring WAT, applications give me an error when I try to run them. Not all of them, but most of them, including internet explorer. This is a 64 bit system, and I had the KB update uninstalled before I ran removeWAT.

    This is the error I get:

    "Application Error

    The application was unable to start correctly (0xc0000142). Click OK to close the application."

    Again it's x64 7600 so it should have worked. Any ideas? thanks in advance!
     
  2. Hazar

    Hazar MDL Guru

    Jul 29, 2009
    2,523
    454
    90
    old version. reformat and redownload
     
  3. terminx

    terminx MDL Novice

    Feb 13, 2010
    22
    10
    0
    It's probably worth trying sfc /scannow before jumping straight to reformatting.
     
  4. RanCorX2

    RanCorX2 MDL Addicted

    Jul 19, 2009
    880
    440
    30
    just run the upgrade to re-install windows.
     
  5. secr9tos

    secr9tos MDL Addicted

    Jul 28, 2009
    999
    133
    30
    In case it's an old version of RemoveWAT u need to got to %systemroot%\SysWOW64\ and restore user32.dll.
    If the error also applies to x64 native apps, something went terribly wrong.
     
  6. rasheemo

    rasheemo MDL Novice

    Mar 13, 2010
    2
    0
    0
    I did a system restore and then downloaded a more recent version of removeWAT and everything is fine now.

    I didn't have to reformat thankfully.

    Thanks everyone!