[HELP]Try activating Office 2013 VL by using MS ToolKit 2.4.9, but failed.

Discussion in 'Microsoft Office' started by xE4GL3k, Jan 14, 2014.

  1. xE4GL3k

    xE4GL3k MDL Novice

    Sep 12, 2009
    3
    0
    0
    Hya,

    After 32bit Office ProPlus VL on Windows 7 installed, I followed instruction and tried using MS ToolKit to activate office 2013.

    The following is my office 2013 information

    ---------------------------------------
    Name: Office 15, OfficeProPlusVL_KMS_Client edition
    Description: Office 15, VOLUME_KMSCLIENT channel
    Family: OfficeProPlusVL_KMS_Client
    SKU ID: b322da9c-a2e2-4058-9e4e-f59a6970bd69
    Application ID: 0ff1ce15-a989-479d-af46-f275c6370663
    Installed Product Key ID: 55041-02164-000-000000-03-2052-7601.0000-0132014
    OID: 472969638270652145483300729227141639110010246442477087604737445
    Last 5 characters of installed product key: GVGXT
    License Status: Grace Period
    Error Code: 0x4004F00C
    Error Text: The Software Licensing Service reported that the application is running within the valid grace period.
    Remaining Grace: 29 days (42007 minute(s) before expiring)
    ---------------------------------------

    When i clicked "EZ-Activator", nothing showed up in the information console. So i tried to click "Activate" button

    I got some weird error as following,

    System.IO.FileNotFoundException:
    at System.Runtime.InteropServices.Marshal.ThrowExceptionForHRInternal(Int32 errorCode, IntPtr errorInfo)
    at System.Runtime.InteropServices.Marshal.ThrowExceptionForHR(Int32 errorCode)
    at System.Management.ManagementObject.InvokeMethod(String methodName, ManagementBaseObject inParameters, InvokeMethodOptions options)
    at ..( , String , Boolean , String , Int32 , String , Boolean , Boolean , Boolean )
    at ..(Boolean , Boolean , Boolean ,  , String , Int32 , Boolean , String )
    at ..(Object , DoWorkEventArgs )

    Anyone could help on this issue, please?

    Thank you very much.
     
  2. tonto11

    tonto11 MDL Addicted

    Jun 18, 2012
    594
    262
    30
    #2 tonto11, Jan 14, 2014
    Last edited: Jan 14, 2014
    What have you got for an antivirus?

    In the directory /windows there should be a subdirectory /autokms
    and in that subdirectory a program autokms.exe, and a log file autokms.log

    unless it's installation has been blocked


    ...T
     
  3. xE4GL3k

    xE4GL3k MDL Novice

    Sep 12, 2009
    3
    0
    0
    I use avast! for antivirus. I had AutoKMS installed successfully.

    Created C:\Windows\AutoKMS\AutoKMS.exe
    Created AutoKMS Scheduled Task
    AutoKMS was succesfully installed.

    Is there any service required for AutoKMS?
     
  4. tonto11

    tonto11 MDL Addicted

    Jun 18, 2012
    594
    262
    30
    So when you reboot what does the autokms.log say?

    ...T
     
  5. xE4GL3k

    xE4GL3k MDL Novice

    Sep 12, 2009
    3
    0
    0
    Here is something weird.

    When i install AutoKMS, there is only one file in the AutoKMS folder, no log file. When i failed activation, log file wasn't created at all.