HP dx7400 flash mod bios dead

Discussion in 'BIOS Mods' started by ericchak, Jun 11, 2010.

  1. ericchak

    ericchak MDL Junior Member

    Sep 3, 2009
    76
    0
    0
    After flash the latest mod bios (V1.14 with SLIC2.1) and computer cannot move forward. When computer boot up, only HP blue screen (F9, F10... appear) then stop with a cursor flashing, press F10 - same - only cursor flashing, cannot go into bios set up.

    no sound bit, nothing, press Control + Home key - nothing, plug in USB flash with new bios image and boot again - same.

    looks like the boot block is still there (HP Blue screen still there) but cannot go forward, cannot get inside bios setup..etc.

    anybody help? tried the Award bios recovery method, nothing happen either USB drive or floppy drive.

    many thanks.
     
  2. doc

    doc MDL Novice

    Aug 12, 2009
    25
    3
    0
    If this is a laptop, than remove the batterij, waite few minutes, put battery back. Try booting now.

    This could reset the bios to it's standard values.
     
  3. ericchak

    ericchak MDL Junior Member

    Sep 3, 2009
    76
    0
    0
    it is a desktop, had removed the battery for whole date, set the cmos jumper to clear for whole day, same situation.
    thanks
     
  4. ericchak

    ericchak MDL Junior Member

    Sep 3, 2009
    76
    0
    0
    Any help? it was a MSI 7352 with award bios, tried the award recovery method still not success. thanks
     
  5. icegun

    icegun MDL Novice

    Oct 28, 2007
    4
    0
    0
    Can you reupload that file? Thanks.
     
  6. Tahunasky

    Tahunasky MDL Junior Member

    Jul 19, 2009
    57
    3
    0
    I have the same problem you had with the bios stuffing up when trying to flash a 2.1 slic..

    How did you fix it ?
    Do you have the 2.1 slic bios that you got from a chinese website ?
     
  7. mcbyte

    mcbyte MDL Junior Member

    Jul 26, 2009
    94
    1
    0
    I downloaded the latest bios from HP website, and tried to use the AwardTool, and it said that the bios has already the SLIC 2.0 added using the Dynamic method, and I didn't continue as i don't want to mess things up.
    I downloaded the file from the Chinese website, and tried to open it with AwardTool, and this time it gives 2 warning, first one that there is a SLIC 2.1 added with the ISA method, then another one about SLIC 2.0 added with dynamic method, so does this file really contain 2 slics ??
     
  8. Tahunasky

    Tahunasky MDL Junior Member

    Jul 19, 2009
    57
    3
    0
  9. ericchak

    ericchak MDL Junior Member

    Sep 3, 2009
    76
    0
    0
    yes, it contained 2 slics and it worked for my win7
     
  10. nori2nori

    nori2nori MDL Novice

    May 26, 2008
    23
    1
    0
    Could you reupload the BIOS file of DX 7400? Many thanks.
     
  11. Karel Gott

    Karel Gott MDL Novice

    Sep 25, 2011
    23
    0
    0
    Can you reupload that file? Thanks.
     
  12. nori2nori

    nori2nori MDL Novice

    May 26, 2008
    23
    1
    0
    I'm still waiting for it. Thanks god.
     
  13. mtr2047

    mtr2047 MDL Novice

    May 31, 2009
    4
    0
    0
    Please re-upload the work fine bios once, thank you!
     
  14. mtr2047

    mtr2047 MDL Novice

    May 31, 2009
    4
    0
    0
    Your link is not work.
    Please help!
    Would you mind send slic 2.1 bios once again, thank you very much!!!!!
     
  15. Serg008

    Serg008 MDL BIOS/EFI Guru

    Feb 23, 2010
    18,235
    8,116
    340
  16. mtr2047

    mtr2047 MDL Novice

    May 31, 2009
    4
    0
    0
    Thank you for your sharing.....
    to be try once...