I lost win7 telephone code ( I mean activite code)

Discussion in 'Windows 7' started by rasso, Oct 5, 2009.

  1. rasso

    rasso MDL Member

    May 24, 2009
    160
    0
    10
    last week I activited windows7 by telephone call..but I lost the code...How can I find the telephone code in my PC ? you think the code is in windows7 rightnow ?

    Note: please dont tell me ''call microsoft again'' lol.
     
  2. msr

    msr MDL Senior Member

    Dec 27, 2007
    414
    55
    10
    Have you reformated already. If not, you need to back up something called token.dat or something.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. guig

    guig MDL Member

    Apr 15, 2008
    162
    5
    10
    You will have to call MS again if you want to activate Windows again. The reason why is so simple - Activation key generated under MS call is "one-time-use". Why ??
    1. Windows Activation Mechanism generates different request code everytime You try to activate via phome.
    2. MS call activation uses request code to generate activation key which you key in into activation windows.
     
  4. rasso

    rasso MDL Member

    May 24, 2009
    160
    0
    10
    no,I did NOT format my pc ..Just lost the telephone code...I did put the telephone code in D but I cant find it in D.

    rightnow,I dont need to activite windows7,,just I want the wanted code :mad:

    where is the token.dat ? I want to backup it
     
  5. guig

    guig MDL Member

    Apr 15, 2008
    162
    5
    10
    I think you didn't understand me. The activation key will not fit if you reinstall windows in the future cause the request code will be different...
     
  6. rasso

    rasso MDL Member

    May 24, 2009
    160
    0
    10
    I need a new telephone code to activite windows7 ? why,,I dont want to call microsoft again and again and again.
     
  7. guig

    guig MDL Member

    Apr 15, 2008
    162
    5
    10
    I can bet that you will have to (obviously if you not to try to save current activation status...)
     
  8. rasso

    rasso MDL Member

    May 24, 2009
    160
    0
    10
    oh thank you,,you are right,,,wow,,yes i think the reguest code will be diffrent,so I have to call M$ again,..:D
     
  9. rasso

    rasso MDL Member

    May 24, 2009
    160
    0
    10
    Can ı backup the current activision status now ? because call to microsoft is may not work again :p so we need the current activison status ?:D
     
  10. alextheg

    alextheg Super Moderator
    Staff Member

    Jan 7, 2009
    1,776
    806
    60
    If you dont want to call M$ again and again why not just get a bios mod or use a loader ? :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. rasso

    rasso MDL Member

    May 24, 2009
    160
    0
    10
    I have tried BIOS Mode but I couldnt find the bios update files.so my friend gave me a win7 key and I activeted win7 with the key and telephone code..

    I hate to use a loader,,it is useless.
     
  12. alextheg

    alextheg Super Moderator
    Staff Member

    Jan 7, 2009
    1,776
    806
    60
    I dont see why you think l****rs are useless. Idont think the likes of Daz and Hazar would agree either. If a bios mod isnt for you then a l****ris a hassle free solution. If you do want a bios mod then MDL is the place for you. Check the sticky threads for bios mod requests. :D
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. TOMBO COMBO

    TOMBO COMBO MDL Junior Member

    Jul 31, 2009
    71
    1
    0
    easiest method is just to make a back-up image with ghost or acronis. There is also a free tool from microshaft called imageX that can be used with WAIK for 7.
     
  14. fadiiii

    fadiiii MDL Novice

    Apr 7, 2009
    6
    0
    0
    #15 fadiiii, Oct 6, 2009
    Last edited by a moderator: Oct 7, 2009
    Everest

    hello:rolleyes:
    you can know the code :D from EVEREST Ultimate Edition 5.30 Build 1900 Final Incl. Keygen here the Download link :cool:

    after download and install it open everest then select Operating System and you will find it in Product Key :D
     
  15. guig

    guig MDL Member

    Apr 15, 2008
    162
    5
    10
    #16 guig, Oct 6, 2009
    Last edited by a moderator: Oct 7, 2009
    I think, that he is trying to get the activation key generated under phone to MS. He have product key...
     
  16. alextheg

    alextheg Super Moderator
    Staff Member

    Jan 7, 2009
    1,776
    806
    60
    @ fadiii. Tut tut ! Links to torrents are not allowed at MDL.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  17. HSChronic

    HSChronic MDL Expert

    Aug 25, 2007
    1,213
    57
    60
    each time you install windows it generates a new installation ID, this is the number that you are asked for when you call to activate windows. If someone had the time I am sure they could reverse engineer the logarithm that is used to generate the codes and keys.

    Or you could get a job working in the MS call center in India or wherever it is and generate codes for us :)
     
  18. Stannieman

    Stannieman MDL Guru

    Sep 4, 2009
    2,232
    1,805
    90
    I thought that the code always works again? Cause when I added 2 ram modules to my pc the key didn't work anymore and I had to call MS, they gave me a phone activation code and it worked. That same code worked 2 more times again after a format and clean install. It propably still works, but I haven't tried it cause the normal key for internet activation works again now.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...