IE9 and No pictures

Discussion in 'Windows 7' started by cyberbot, Jul 14, 2012.

  1. cyberbot

    cyberbot MDL Senior Member

    Jul 30, 2011
    463
    20
    10
    Hey guys,
    IE 9 images would show as a red x, i tried to install
    Google Chrom and Firefox and it the same,
    i allowed on the media to show the
    pictures, but it still didnt solve the problem,

    i cleanerd the IE cookies
    and reset the IE to default but it didnt fix it


    please advise
     
  2. roirraW "edor" ehT

    roirraW "edor" ehT MDL Addicted

    Sep 1, 2007
    616
    213
    30
    What kind of security software do you have installed?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. cyberbot

    cyberbot MDL Senior Member

    Jul 30, 2011
    463
    20
    10
    Microsoft Security Essential, it did works with this fine for 5 month untill last day!

    thank you
     
  4. roirraW "edor" ehT

    roirraW "edor" ehT MDL Addicted

    Sep 1, 2007
    616
    213
    30
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. PhaseDoubt

    PhaseDoubt MDL Expert

    Dec 24, 2011
    1,448
    278
    60
    I always wonder if anything suggested actually worked.
     
  6. evox

    evox MDL Novice

    Oct 11, 2011
    16
    0
    0
    I'm a IE user but when starts with problems i switch to Opera
     
  7. PhaseDoubt

    PhaseDoubt MDL Expert

    Dec 24, 2011
    1,448
    278
    60
    You might try: running sfc/scannow, or maybe do a repair install, or use a restore point to restore to an earlier time when IE was working properly or restore to an earlier time using a previously created system image.

    But basically I'm with evox ... I use Firefox exclusively.