Installed a dual boot of Windows 7 with Vista Ult 64 (old OS) - now can't load VISTA!

Discussion in 'Windows Vista' started by sillyme, Mar 8, 2012.

  1. sillyme

    sillyme MDL Novice

    Mar 8, 2012
    3
    0
    0
    I installed Windows 7 on an SSD drive and already had Vista 64 Ultimate running on another drive. Wanted dual boot. Win 7 worked fine, but now when I boot Vista, it tells me that my activation has run out or something. I can't get anywhere! What do I have to do to get back to Vista?
     
  2. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,209
    14,764
    340
    Use this in Vista :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. sillyme

    sillyme MDL Novice

    Mar 8, 2012
    3
    0
    0
    #3 sillyme, Mar 11, 2012
    Last edited: Mar 11, 2012
    (OP)
    Thanks - the activation is now fixed with that patch, but I am still getting the NOT GENUINE in the corner of the screen. Any idea how to fix this?
     
  4. Tito

    Tito Super Mod / Adviser
    Staff Member

    Nov 30, 2009
    17,209
    14,764
    340
    Validate online using IE :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. sillyme

    sillyme MDL Novice

    Mar 8, 2012
    3
    0
    0
    This computer is not hooked up to the net. Any other way?
     
  6. SOCRATE_MMXII

    SOCRATE_MMXII MDL Expert

    Jan 25, 2012
    1,034
    315
    60
    #6 SOCRATE_MMXII, Mar 12, 2012
    Last edited: Mar 12, 2012
    What's the MGADiag Tool telling you?
    Run it and post your result here...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...