Issues updating 9926 to 10041

Discussion in 'Windows 10' started by P0rt, Mar 20, 2015.

  1. P0rt

    P0rt MDL Novice

    Oct 23, 2011
    24
    1
    0
    Hi guys,

    I've noticed that Windows Update included the new build, sadly though it wont go further after downloading.

    First, it shows this ERROR - i60.tinypic.com/2iufig0.jpg

    After that, Windows Update throws ERROR CODE 0x8024200d - i61.tinypic.com/xm72p1.png
    Retrying leads to ERROR CODE 0xc1900200 - i57.tinypic.com/2vubhah.png

    My system is a Dell Latitude E6410 which is capable of UEFI boot, but never ever properly worked, so i do use Legacy mode. HOWEVER, i use CloverEFI bootloader to load OS X and Windows 10.

    As YOU would potentially troubleshoot, i do doubt in CloverEFI as well, as it allowed me to do a UEFI installation, but a lot of people reported problems in normal installations (probably normal uefi installation).

    Any clue guys?

    PS, sorry for the missing hyperlinks, board regulation limits.
     
  2. cuteee

    cuteee MDL Guru

    Oct 13, 2012
    3,075
    352
    120
    When you try to update, is the laptop turn off because the heat ?
     
  3. P0rt

    P0rt MDL Novice

    Oct 23, 2011
    24
    1
    0
    Nah, all fine in that matter.
     
  4. toby0897

    toby0897 MDL Novice

    Feb 8, 2014
    4
    0
    0
    interesting have you tried to pull the esd down convert it to iso then mount and upgrade?\
    i ask this because i had a similar issue early on in the insider prog where i could never use windows update to install the latest build
     
  5. Super User

    Super User MDL Addicted

    Jun 26, 2012
    542
    274
    30
  6. P0rt

    P0rt MDL Novice

    Oct 23, 2011
    24
    1
    0
    I've seen the MSR part in a different forum, unfortunately i just created the 2nd MSR partition and it still doesnt work. This isolates my problem to Clover, which seems to force windows not to create an MSR during install.

    Thanks lads