M4A785TD-M EVO slic problem

Discussion in 'BIOS Mods' started by JHGBaouns, Jul 9, 2010.

  1. JHGBaouns

    JHGBaouns MDL Novice

    Jan 3, 2010
    5
    0
    0
    Hi
    I have a M4A785TD-M EVO slic downloaded a modded bios and got activated.
    I dont have the bios that I downloaded.

    Then I reinstalled it and got problem with the activation after patch (KB971033).

    So I have tried to change the bios with other mods (and change the cert and key)without success.
    As a last resort I modded a bios myself with Asus bin and slp.

    But when look with Slic_Toolkit_3.2 I see that it say Dell slic QA09.

    I flash from bios, Asus EZ Flash 2.

    Please help me or give me suggestions!

    /J
     
  2. Yen

    Yen Admin
    Staff Member

    May 6, 2007
    11,314
    11,150
    340
    Your biosmod was OK all the time. It's your W7 installation that isn't a clean ISO and / or has a loader applied. Where else comes the Dell slic from?

    Install original untouched W7, delete all partitions and re-create them.
    An untouched W7 with a biosmod NEVER results to any activation issues.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. JHGBaouns

    JHGBaouns MDL Novice

    Jan 3, 2010
    5
    0
    0
    Thanks! Thats sounds good, my current step was to do everything from begining, mod bios, reinstall with iso from here and then install new cert and key, so Ill continue with that.
    Have they blocked any keys recently?
    /J
     
  4. Pierre26

    Pierre26 MDL Novice

    Oct 4, 2009
    32
    3
    0
    Read above man : NEVER is it clear ?
    Mod is harder to do, but for ever (meaning these are MANUFACTURER keys).