Microsoft Edge

Discussion in 'Windows 10' started by SAM-R, Mar 18, 2019.

  1. Terepin

    Terepin MDL Senior Member

    Sep 19, 2012
    259
    67
    10
    It's only Edge and in current version. It wasn't there in version 88.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. kaljukass

    kaljukass MDL Guru

    Nov 26, 2012
    2,579
    941
    90
    In all likelihood, the Edge User Data is damaged or the junk files are not cleaned.
    Start cleaning, if that doesn't work, create a new User Data folder.
    If that doesn't help, there must be something wrong with Windows itself.
    Recommended to run cmd.exe as administrator and then sfc.exe /scannow
    Before delete cbs.log in folder %windir%\logs\cbs
    You can get info of scanning on the desktop if running this .bat or .cmd script
    Code:
    @echo off
    findstr /c:"[SR]" %windir%\logs\cbs\cbs.log >%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt
    Start notepad "%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt"
    exit
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. cuteee

    cuteee MDL Guru

    Oct 13, 2012
    5,180
    838
    180
    After I enable the toggle "Show Web widget when you start your computer" and restart PC, the screen don't turn on :
     

    Attached Files:

  4. Terepin

    Terepin MDL Senior Member

    Sep 19, 2012
    259
    67
    10
    Can't be. Even clean profile suffers from this.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. kaljukass

    kaljukass MDL Guru

    Nov 26, 2012
    2,579
    941
    90
    It is impossible to guess anything more, because it can only be a local problem, ie a problem on your computer.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. Terepin

    Terepin MDL Senior Member

    Sep 19, 2012
    259
    67
    10
    I tried to shut down all sys tray apps. I can also try to remove GPU drivers. Something tells me they might the culprit.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. Terepin

    Terepin MDL Senior Member

    Sep 19, 2012
    259
    67
    10
    So nope, even safe mode didn't help.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. Terepin

    Terepin MDL Senior Member

    Sep 19, 2012
    259
    67
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. Terepin

    Terepin MDL Senior Member

    Sep 19, 2012
    259
    67
    10
    Is anyone else having problem to updated to v90? It keeps failing to download anything.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. cuteee

    cuteee MDL Guru

    Oct 13, 2012
    5,180
    838
    180
    My edge stable updated yesterday.
     
  11. kaljukass

    kaljukass MDL Guru

    Nov 26, 2012
    2,579
    941
    90
    I can confirm that so far I have been installed it on three computers and used the whole day, also have downloaded several files - there is no such problem.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. MELERIX

    MELERIX MDL Expert

    Nov 7, 2011
    1,194
    636
    60
    most of the Microsoft products use MSI installers.
     
  13. selflearner

    selflearner MDL Novice

    Aug 13, 2017
    41
    25
    0