MSI P55-GD85 missing slic table

Discussion in 'BIOS Mods' started by xxxxxx, May 11, 2010.

  1. xxxxxx

    xxxxxx MDL Novice

    Aug 23, 2008
    12
    0
    0
  2. NoJuan999

    NoJuan999 Experienced SLIC Tool Operator

    Jul 31, 2009
    9,919
    1,933
    300
    If the New Version already has Slic 2.1 just Flash it.
    No Mod should be needed.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. xxxxxx

    xxxxxx MDL Novice

    Aug 23, 2008
    12
    0
    0
    But doesn't it has to match the SLIC for example when you insert a DELL one?

    When I load it up it say it has a slic 2.1 table with a ( itsumiadax ) ? This is before I touch it. Wouldn't I have to add a Dell one to it so it could match the XMS file?
     
  4. NoJuan999

    NoJuan999 Experienced SLIC Tool Operator

    Jul 31, 2009
    9,919
    1,933
    300
    Do an SSV2 Mod.
    I just did it with DELL SLIC and completed successfully so it should work.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. xxxxxx

    xxxxxx MDL Novice

    Aug 23, 2008
    12
    0
    0
    So Instead of dynamic just select SSV2 correct. The weird part is I can leave it at dynamic and insert the SLIC just fine. I can even verify it and it matches correctly. It just seems like the slic is gone when I flash. When I verify the bios after doing dynamic it also shows SSV2 selected even though I left it on dynamic. But you think that I just need to force the SSV2 then?
     
  6. NoJuan999

    NoJuan999 Experienced SLIC Tool Operator

    Jul 31, 2009
    9,919
    1,933
    300
    #6 NoJuan999, May 11, 2010
    Last edited: May 11, 2010
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. xxxxxx

    xxxxxx MDL Novice

    Aug 23, 2008
    12
    0
    0
    Thanks NoJuan999! I will give it a try.