Türkiyedeki arkadaşların dikkatine... konumuza bu başlık altında türkçe devam edelim. gerekirse ingilizce yazıları tercüme edelim ki hepimizin birden anlamasını sağlayalım. teşekkürler
galiba rc sürümde yani 5 mayısta türkçe surumu indirme sansımız olacak sızan bılgıler en azından öyle gösteriyor akşamki download hatası gerçek olsaydı suanda turkçe rc yı kullanıyor olabilirdik..
freedesign hakli topige surekli yazarak guncel tutalim ki; en azindan onemli buldugumuz bilgileri burada paylasabilelim..! Ama buradaki uyeler cocuk gibiler; yaniliyor muyum?
sn. jale34 bilgi paylaşmanın cocuklukla alakası yok bence. yani şöyle söyleyeyim, hiç ummadığınız kişiden bir ipucu alırsınız ve onu araştırıp sonuca varabilirsiniz. sonuç olarak herkezin takıldığı veya üye olduğu bir çok yerli yabancı site var. işte bizim amacımız bu bilgileri bir nebzede olsa burada paylaşabilmek
çoçuklukla ne alakası var konunun yahu akıl yaşta değil baştadır sözunu unutmayalım tartısma yaratmayalım onemlı olan birseylerı paylaşmak yenılıklerden haberdar olmak başka bir amaçı olan varsa katılmasın bu başlık altına,başlıgı açan arkadaşada tşk elimden geldiği kadar guncel tutucam ben tum buıldlerı upload ettım şimdiye kadar çıkan her buıldıde rapid oalrak upload eder sızlerle paylasırım arkadaşlar..
aylarca uzerinde çalışılan bir sistemin bir kaç günde türkçeleştirilmesi zor gibi geliyor bana, zaten yapılan çevilerde hiçbir zaman yuzde yuz uyumlu olmayacaktır hataları çok olacaktır, biz yine mıcrosofttan gelecek haberlerı yada sızacak surumlerı beklesek daha ıyı