Never saw this before...Any help?

Discussion in 'Windows 7' started by fencepost, Oct 23, 2009.

  1. fencepost

    fencepost MDL Novice

    Oct 23, 2009
    15
    0
    0
    I am trying to install 7, the hash is correct. I boot from cd,
    it goes through everything ok until this comes up (see pic). i can't find ehat it is looking for or can go any further. Anyone have any ideas what this is looking for? and how to fix it.
    Thanks,
    fencepost
     

    Attached Files:

  2. FreeStyler

    FreeStyler MDL Guru

    Jun 23, 2007
    3,502
    3,613
    120
  3. Mr Jinje

    Mr Jinje MDL Expert

    Aug 19, 2009
    1,773
    1,080
    60
    Instead of downloading 1.7 GB WAIK

    My DISM Tool can do the same thing.
     
  4. Brainsuck

    Brainsuck MDL Addicted

    Oct 9, 2009
    666
    156
    30
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. FreeStyler

    FreeStyler MDL Guru

    Jun 23, 2007
    3,502
    3,613
    120
    Off course...totally forgot... much smaller ;)
     
  6. fencepost

    fencepost MDL Novice

    Oct 23, 2009
    15
    0
    0
    ok,
    I dl from windows before I read this. Do I need to download Mr Jinje? Is it any easier than AIL from Microsoft because that did not make any sense and I could not use it. I am not and have never been a DOS guru, in fact hate it. I know it is the background of everything but that is whole nother thread. How do I get to where I need to be to get past this driver needed screen (.jpg)?
    Thanks,
    fencepost
     
  7. FreeStyler

    FreeStyler MDL Guru

    Jun 23, 2007
    3,502
    3,613
    120
    I believe Mr Jinje's tool only requires a folder containing all driver....mount image, add drivers, commit changes, dismount image.... but probably Mr Jinje can fill in the details
     
  8. Chen

    Chen Guest

    Brainsuck, probably then when we least expect it.
     
  9. fencepost

    fencepost MDL Novice

    Oct 23, 2009
    15
    0
    0
    #11 fencepost, Oct 23, 2009
    Last edited: Oct 23, 2009
    (OP)
    error: wrong post
     
  10. FreeStyler

    FreeStyler MDL Guru

    Jun 23, 2007
    3,502
    3,613
    120
  11. splur

    splur MDL Novice

    Oct 19, 2009
    23
    0
    0
    I had this problem yesterday, your ISO is corrupted. Mine was like 300MB too small and I didn't even notice it, yet I was still able to burn it and it was still able to boot up and start the setup. But I got that exact same error message (just to specify, this was an official ISO downloaded from Microsoft). Check that the ISO is the right size, if not, redownload it. Then make sure it burns properly.
     
  12. fencepost

    fencepost MDL Novice

    Oct 23, 2009
    15
    0
    0
    The size is 3.00 GB (3,224,686,592 bytes) what is it suppose to be?
     
  13. colinzim

    colinzim MDL Senior Member

    May 14, 2007
    438
    90
    10
    Mr Jinje's tool rocks !
     
  14. fencepost

    fencepost MDL Novice

    Oct 23, 2009
    15
    0
    0
    That fixed it! I burned the iso again at speed of 4X and it installed perfectly. I am on it right now. Now off to the activation ordeal. Thanks everyone for helping me on this.
    fencepost