No activation with SLP Key

Discussion in 'Windows 7' started by DracUK, Oct 22, 2009.

  1. DracUK

    DracUK MDL Junior Member

    Sep 11, 2009
    60
    0
    0
    Got a Compaq CQ60 and updated latest bios which is slic 2.1 enabled
    Installed a fresh install of Win7 Home Premium x86 OEM
    Installed HP-Compaq cert and the HP SLP key beginning 4FG99 with opa tool 0.5 both installed ok but it wont activate.


    Has anybody activated a Compaq using that HP key successfully?

    I have tried different keys and certs but no joy.



    DracUK
     
  2. billy

    billy MDL Novice

    Oct 22, 2009
    13
    0
    0
    Try some loader like Vista7 Slic Ldr. :D
     
  3. dokapp2111

    dokapp2111 MDL Junior Member

    Oct 21, 2009
    71
    0
    0
    #3 dokapp2111, Oct 22, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    Hi,

    try to follow the instructions, which are given in this link:
    http://forums.mydigitallife.net/threads/7126

    when this is not working, plz write back as soon as possible go get you helped. I prefer "Windows 7 Loader", but you have to choose =)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. DracUK

    DracUK MDL Junior Member

    Sep 11, 2009
    60
    0
    0
    #4 DracUK, Oct 22, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
    Hi and thanks for the reply.I have followed that link to the letter.
    I can activate using HAZ Loader but not using the method I have mentioned in my opening post.Either the certs or the key are at fault methinks

    DracUK
     
  5. dokapp2111

    dokapp2111 MDL Junior Member

    Oct 21, 2009
    71
    0
    0
    When you activate it with a loader, you don't need to make it with OEM-SLP Keys or with Certi. Use the loader, restart the PC and and you'll see your windows 7 will be activated.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. 69218

    69218 MDL Member

    Apr 30, 2009
    109
    31
    10
    #6 69218, Oct 22, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
  7. DracUK

    DracUK MDL Junior Member

    Sep 11, 2009
    60
    0
    0
    #7 DracUK, Oct 22, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
  8. DracUK

    DracUK MDL Junior Member

    Sep 11, 2009
    60
    0
    0
    Well what a muppet I am.The latest bios on Compaqs site is 2.0 and not 2.1 slic as I thought.Sorry for wasting everyones time.I have now submitted a 2.1 slic request.:eek:

    cheers guys

    DracUK