Nvidia vanta!!!

Discussion in 'Windows 7' started by devil-may-cry, Apr 22, 2009.

  1. devil-may-cry

    devil-may-cry MDL Junior Member

    Jan 5, 2009
    86
    1
    0
    on this time i have Nvidia vanta 128mb
    any driver for windows 7ุŸ
     
  2. retro

    retro MDL Junior Member

    Dec 17, 2008
    63
    0
    0
    Not a chance. AFAIK, official Win7 drivers are limited to just DX9 cards and up.
     
  3. devil-may-cry

    devil-may-cry MDL Junior Member

    Jan 5, 2009
    86
    1
    0
    nooooooooooooooooooooooo!!!!!!

    thank`s Anyway
     
  4. retro

    retro MDL Junior Member

    Dec 17, 2008
    63
    0
    0
    It's not the end of the world, you can get plenty of DX9 cards for dirt cheap that are good enough to run aero.
     
  5. Cornmeister

    Cornmeister MDL Member

    Dec 8, 2008
    213
    26
    10
    bring it to a local museum :D \o/
     
  6. devil-may-cry

    devil-may-cry MDL Junior Member

    Jan 5, 2009
    86
    1
    0
    now i downloading directx mar2009
     
  7. taoxv88

    taoxv88 MDL Novice

    Mar 23, 2009
    2
    0
    0
    #8 taoxv88, Apr 22, 2009
    Last edited: Apr 22, 2009
    Geforce Vanta

    Hello,
    Apparently nVidia (in it's infinite wisdom) has a drop down available for the vanta and Vista but no drivers for that combo.
    sorry for saying their were.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. devil-may-cry

    devil-may-cry MDL Junior Member

    Jan 5, 2009
    86
    1
    0
    the vanta is a baaaaaaaad and verry verry verry bad

    i wante buy geforce 9400

    it`s good yesุŸ
     
  9. devil-may-cry

    devil-may-cry MDL Junior Member

    Jan 5, 2009
    86
    1
    0
    i wanna it for the games too
     
  10. PrEzi

    PrEzi MDL Addicted

    Aug 23, 2007
    534
    3
    30
    As a 'budget' card I would select ATi 4830 and OC it a little, or 4850 if I would have enough cash. What kind of games you want to use this card, because you know - this card is not high end and some games would have to be run in lower resolution or with lowered details.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. shakeyplace

    shakeyplace MDL Addicted

    May 5, 2007
    861
    75
    30