Office 2007 - make it genuine without patch ...

Discussion in 'Application Software' started by p1xsenn2, Sep 23, 2009.

  1. p1xsenn2

    p1xsenn2 MDL Novice

    Sep 23, 2009
    13
    0
    0
    #1 p1xsenn2, Sep 23, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
  2. p1xsenn2

    p1xsenn2 MDL Novice

    Sep 23, 2009
    13
    0
    0
    #2 p1xsenn2, Sep 23, 2009
    Last edited by a moderator: May 23, 2017
    (OP)
  3. regal

    regal MDL Member

    Aug 26, 2009
    153
    6
    10
    rd/s/q "%ALLUSERSPROFILE%\Office Genuine Advantage"
    rd/s/q "%ALLUSERSPROFILE%\application data\Windows Genuine Advantage"
    rd/s/q "%ALLUSERSPROFILE%\Windows Genuine Advantage"


    These three gave "can't find file" error message, however the first line worked and makes Office genuine.

    Thanks
     
  4. p1xsenn2

    p1xsenn2 MDL Novice

    Sep 23, 2009
    13
    0
    0
    patch the hosts file is the first stage
    the second stage is 2 clear old trace's of 'non genuine'
    this 4 line's define 2 do this:
    2 line's for patch office & windows
    2 line's more for XP \ WIndows7&Vista
     
  5. jet29

    jet29 MDL Member

    Aug 8, 2009
    136
    5
    10
    Hi i tried the lines above and i get message:

    The system cannot find the file speified

    Is this okay or not do i need to reset something, i deleted the keys from registry i think in doing something before
     
  6. p1xsenn2

    p1xsenn2 MDL Novice

    Sep 23, 2009
    13
    0
    0
    don't warry, it's fine. if it not found anything in this 4 line's, it's ok ..
     
  7. ellen

    ellen MDL Member

    Jan 8, 2009
    100
    0
    10
    #7 ellen, Sep 24, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    Could you tell me why the third line is needed?
     
  8. p1xsenn2

    p1xsenn2 MDL Novice

    Sep 23, 2009
    13
    0
    0
    u need to learn what hosts file doe's ...
     
  9. ellen

    ellen MDL Member

    Jan 8, 2009
    100
    0
    10
    #9 ellen, Sep 24, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    I know what host files do.

    My question in why do you need:
    So why:
    Code:
    127.0.0.1   mpa.one.microsoft.com     #for XP/2003/2007
    127.0.0.1   sls.microsoft.com     #for Vista
    127.0.0.1   genuine.microsoft.com
    And not:
    Code:
    127.0.0.1   mpa.one.microsoft.com     #for XP/2003/2007
    127.0.0.1   sls.microsoft.com     #for Vista
    
     
  10. tuvi123

    tuvi123 MDL Addicted

    Jul 29, 2009
    629
    85
    30
    I think "sls.microsoft.com" is also not needed.
     
  11. iakinthos

    iakinthos MDL Junior Member

    Aug 2, 2009
    89
    0
    0
    strange with Firefox

    I use geunine Office Enterprise 2007 Greek
    I try the Office validation Online with 3 different browsers.
    Firefox 3.5.2, IE 8, Chrome 3.0.195.21.
    With IE and Chrome pass the validation but with Firefox says its not genuine:confused:

    office chrome.jpg

    office ie.jpg

    office firefox.jpg
     
  12. genuineintel

    genuineintel MDL Member

    Apr 28, 2009
    226
    23
    10
    Any side effect?
     
  13. p1xsenn2

    p1xsenn2 MDL Novice

    Sep 23, 2009
    13
    0
    0
    hmm u use'd my patch ?
     
  14. iakinthos

    iakinthos MDL Junior Member

    Aug 2, 2009
    89
    0
    0
    I used no patch.
    As I wrote my Office are genuine:confused:
     
  15. p1xsenn2

    p1xsenn2 MDL Novice

    Sep 23, 2009
    13
    0
    0
    hmmm

    can't be i think u install wga\oga crack and bcz it's work for IE & etc browser's u see genuine
    but u don't have hacked F^F genuine file's and bcz of this u see not genuine
    other, i can't explain it ... too weird
     
  16. caudex

    caudex MDL Novice

    Aug 19, 2007
    45
    0
    0
    #16 caudex, Sep 24, 2009
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    Does it really matter how many entries it is anyways? Its simply redirectly that to your loopback whats the worse thing you can do?
     
  17. ciscokid

    ciscokid MDL Member

    Jun 3, 2007
    220
    24
    10
    I only use the mpa address and have never had any issues.
     
  18. ausdim

    ausdim MDL Novice

    Jan 23, 2008
    16
    0
    0
    I use office 2007 genuine Greek too.

    In firefox the validation is success!
     
  19. ellen

    ellen MDL Member

    Jan 8, 2009
    100
    0
    10
    I only use 2.
    I tought MS had come up with something new and you needed an extra one.
     
  20. mbuhgakeruh

    mbuhgakeruh MDL Novice

    Jul 27, 2009
    46
    1
    0
    does it work for office 2010?