Office 2007 SP2

Discussion in 'Microsoft Office' started by mohamedkamel, Aug 7, 2011.

  1. mohamedkamel

    mohamedkamel MDL Addicted

    Jul 5, 2011
    542
    167
    30
    I use Office 2007 SP 2 Enterprise version

    Office 2007.jpg

    It was working perfectly and no issues till this issue appeared. The issue is with Word, when I copy/paste a URL to a word file, I found that the link is like that:

    URL.jpg

    where it should be like this:

    URL-Correct.jpg

    I use CTRL + F9 to convert those links to their usual appearance. But, I don't know, what the problem is? I noticed this problem (if I can call it a problem), since a while ago, but, Office worked well before that time.

    Any suggestions?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. x86

    x86 MDL Addicted

    Jul 8, 2011
    898
    206
    30
    Its not a problem / bug; it's actually a config option...

    Click the big button (i.e. Office Logo) / Word Options > Advanced > Show Document Content > Uncheck "Show field codes instead of their values"

    Not sure what re-enable it in first place if it wasn't you who did it :confused:
     
  3. mohamedkamel

    mohamedkamel MDL Addicted

    Jul 5, 2011
    542
    167
    30
    Great, x86. Everyday I learn something new among great brothers and experts :cool:


    It wasn't me!:flag:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...