Office15 VL KMS activation on legit W8x64 pro ?

Discussion in 'Windows 8' started by r0gu3, Jan 12, 2013.

  1. r0gu3

    r0gu3 MDL Novice

    Jan 6, 2013
    11
    1
    0
    I am just setting up a new UEFI dual boot build for a friend of mine.
    Installed W7 Enterprise on HDD, OS and Office15 activation all fine with KMS Servers.

    Installed his legit W8x64 Professional to SSD - activation with MS.
    Now there is a problem with Office15 activation (converted it to VL before)

    OfficeProPlusVL_KMS_Client edition, OfficeVisioProVL_KMS-Client edition

    Did set KMS host to lunar or thoosa, win8kms, tried to activate and it
    always returns 0xC004F074: Product could not be activated. No KMS could be contacted.

    I can trace the kms servers ... Is it not possible to install legit W8 Pro activated
    with MS and VL KMS-Office ? Sorry for noob question, dunno what to do now, any help ?
     
  2. pisthai

    pisthai Imperfect Human

    Jul 29, 2009
    6,857
    2,029
    210
    There will be not any problem for to run Office 15 KMS activated an Windows 8.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. maddog0266

    maddog0266 MDL Expert

    Apr 26, 2011
    1,115
    135
    60
    How do you change where office looks to KMS activate.
    Using office 2013 (office 15)
     
  4. jon7

    jon7 MDL Member

    Jul 16, 2009
    124
    81
    10
    #4 jon7, Jan 12, 2013
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017

    Try to activate with this:

    Code:
    osfp7g7.no-ip.org
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. r0gu3

    r0gu3 MDL Novice

    Jan 6, 2013
    11
    1
    0
    #5 r0gu3, Jan 12, 2013
    Last edited: Jan 12, 2013
    (OP)
    Now it worked with OSFP7G7, thank you very much @Jon7, awesome ...
    many servers offline today it seems, or maybe just some DNS trouble ...

    Damn system did block me too, somehow after updates. I'm using upgrade Version of Win8 clean install (from old Vista license) and under HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Setup\OOBE\Media Install (which was set to 0, right after install) appeared some new entries (maybe reference to Win7 Version). After deleting the keys I got a new wave of updates. Uninstalled Office, reboot, new Installation and KMS worked.
     
  6. maddog0266

    maddog0266 MDL Expert

    Apr 26, 2011
    1,115
    135
    60
    #6 maddog0266, Jan 12, 2013
    Last edited by a moderator: Apr 20, 2017
    Do you use cmd or do I have to use script.
     
  7. jon7

    jon7 MDL Member

    Jul 16, 2009
    124
    81
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. r0gu3

    r0gu3 MDL Novice

    Jan 6, 2013
    11
    1
    0
    I did use cscript ospp.vbs (for office) with the /sethst, /act and /remhst from an elevated cmd
     
  9. maddog0266

    maddog0266 MDL Expert

    Apr 26, 2011
    1,115
    135
    60
    Thanks will try that
     
  10. maddog0266

    maddog0266 MDL Expert

    Apr 26, 2011
    1,115
    135
    60
    It did not work
    Said it is installed with MAK key
    Which it is.
    Is there anyway to change the key to VL
     
  11. r0gu3

    r0gu3 MDL Novice

    Jan 6, 2013
    11
    1
    0
    I hope this helps:

    forums.mydigitallife.net/threads/39018-Convert-Office-2013-ProPlus-installer-from-retail-to-volume-%28by-hand%29
     
  12. s1ave77

    s1ave77 MDL Guide Dog/Dev

    Aug 15, 2012
    15,337
    21,303
    340
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...