Packard Bell OEM Windows 95

Discussion in 'Windows XP / Older OS' started by CaffeinePizza, Aug 13, 2018.

  1. CaffeinePizza

    CaffeinePizza MDL Junior Member

    May 19, 2013
    51
    21
    0
    #1 CaffeinePizza, Aug 13, 2018
    Last edited: Aug 14, 2018
  2. vanelle

    vanelle MDL Addicted

    Sep 22, 2014
    905
    658
    30
    It would be nice to stay online and seed the file
    or better upload to a free fast cloud service
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Sajjo

    Sajjo MDL Senior Member

    Feb 6, 2018
    443
    528
    10
  4. CaffeinePizza

    CaffeinePizza MDL Junior Member

    May 19, 2013
    51
    21
    0
    Ooops. It is seeding, but my torrent client isn't working properly. I'm fixing it.
     
  5. vanelle

    vanelle MDL Addicted

    Sep 22, 2014
    905
    658
    30
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. CaffeinePizza

    CaffeinePizza MDL Junior Member

    May 19, 2013
    51
    21
    0
    Torrent should be working now. qBittorrent is crashing when I click on certain things. No clue why
     
  7. Sajjo

    Sajjo MDL Senior Member

    Feb 6, 2018
    443
    528
    10
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. markokk888

    markokk888 MDL Member

    Aug 13, 2012
    212
    39
    10
    Well the magnet link works fine now. Any confirmed information if this copy has already published somewhere ?
     
  9. Sajjo

    Sajjo MDL Senior Member

    Feb 6, 2018
    443
    528
    10
    Hard to say when the magnet link is not working:confused:

    Edit:
    Thank You:)
    Nicely done, :good3:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. Sajjo

    Sajjo MDL Senior Member

    Feb 6, 2018
    443
    528
    10
    #10 Sajjo, Aug 14, 2018
    Last edited: Aug 14, 2018
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  11. vanelle

    vanelle MDL Addicted

    Sep 22, 2014
    905
    658
    30
    @CaffeinePizza
    first off all thanks for sharing.
    you say you rip it.
    is the CD a original CD?
    in this case can you please upload a scan / photo of the cd ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. vanelle

    vanelle MDL Addicted

    Sep 22, 2014
    905
    658
    30
    #12 vanelle, Aug 14, 2018
    Last edited: Aug 14, 2018
    some more info:
    ProductType=2 <- Upgrades CD Key required
    UPI=24264-XXX-XXXXXXX

    based on the timstamp inside the cabs -> win 95 A (SP1 level)

    -> ptobably something like
    Packard Bell Windows 95 SP1 Upgrade CD (English)

    EDIT: small fixes
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  13. vanelle

    vanelle MDL Addicted

    Sep 22, 2014
    905
    658
    30
    sort in as
    638ECBB73F68587F38DED8A29DDA99590DD49FD6 *en_win95a_osr1.0_Packard-Bell_Master-CD_170681-01.iso
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. vanelle

    vanelle MDL Addicted

    Sep 22, 2014
    905
    658
    30
    #17 vanelle, Aug 15, 2018
    Last edited: Aug 15, 2018
    inside the iso header 2 values stored
    Logical Block sice: (usual 2048 (byte))
    Volume SpaceSize: (sector count)

    Logical Block sice * Volume SpaceSize = Size of the ISO in bytes

    the ripping software need a filter to analyse the header, calkulate the size and cut of padding

    afaik only 1 software has such filter (by default it is of)
    we have a thread for this 'padding' and how to rip

    search the forum
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  15. Ocygord

    Ocygord MDL Senior Member

    May 26, 2011
    277
    89
    10
    Well I didn't find the guide but I think I know what software and setting you are talking about. So, just mount the file (using Daemon Tools or some other virtual disk software) and then use UltraISO with the filter check enabled?
     
  16. vanelle

    vanelle MDL Addicted

    Sep 22, 2014
    905
    658
    30
    yes
    UltraISO with the filter check enabled !
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...